Promotii Real Madrid vs Manchester United – Supercupa UEFA!

Promotii Real Madrid vs Manchester United - Supercupa UEFA!

Promotii Real Madrid vs Manchester United – Supercupa UEFA!

Astazi, 08 august, de la ora 21:45, Real Madrid si Manchester United se vor duela in Supercupa Europei. Cu aceasta ocazie, agentiile de pariuri online nu raman datoare si ne ofera mega surprize, de care trebuie sa profitam daca vrem sa castigam din pariuri. Descopera Promotii Real Madrid vs Manchester United – Supercupa UEFA!

 1. Casa de pariuri NetBet

Poate cea mai tare promotie pentru Real Madrid vs Manchster United este oferita de NetBet. Trebuie doar sa se marcheze minim 2 goluri in meci, iar noi profitam de o SUPER COTA DE 10.0! Daca se marcheaza mai putine goluri, vei primi dublul mizei inapoi! Tot ce trebuie sa faci este sa ACCESEZI ACEST LINK!

Bomba zilei | Cota 10 pentru 2+ goluri la Real vs Man. United

Tot NetBet, ne ofera un Bonus de 200 RON DACA DATI CLICK AICI. Trebuie sa pariezi pe Supercupa Europei, iar daca pierzi si Ronaldo Marcheaza, primesti cadoul!


2. Casa de pariuri Betfair

Betfair, cea mai mare agentie de pariuri online, ne ofera o SUPER COTA DE 7.0 pentru victoria trupei antrenate de Zidane! Tot ce trebuie sa faci este sa DATI CLICK AICI sau pe poza de mai jos!

Pariaza pe victoria celor de la Real cu Man. United la cota 7.0


3. Casa de pariuri Fortuna

Casa de pariuri Fortuna intra si ea in jocul promotiilor! Aceasta va ofera 100 RON daca va deschideti cont DOAR DE PE ACEST LINK si faceti o depunere pana la 21:45, ora de start a Supercupei UEFA!

4. Casa de pariuri Sportingbet

Plaseaza unul sau mai multe pariuri simple PRE-MECI pe Real Madrid vs Manchester United, in valoare totala de minim 40 RON, si daca la finalul meciului inregistrezi o balanta negativa de 40 RON sau mai mult, Sportingbet iti ofera un Freebet de 40 RON! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti deschizi un cont nou DE PE ACEST LINK si sa pariezi pe Supercupa Europei!


Acum ca ai vazut cat de usor poti castiga bani daca pariezi pe Supercupa Europei, nu-ti mai ramane decat sa alegi oferta, sau, de ce nu, ofertele favorite si sa pariezi!

Iti uram mult succes,

Echipa Pontul-Zilei.com!

Promotii Real Madrid vs Manchester United – Supercupa UEFA!

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *