Pariaza pe FCSB si Viitorul si ai 100 RON FREEBET!

Pariaza pe FCSB si Viitorul si ai 100 RON FREEBET!

FCSB si Viitorul vor evolua in returul play-off-ului din Chmpions, respectiv Europa League, in compania celor de la Sporting si Salzburg. Cu aceasta ocazie, NetBet ne ofera o promotie pe care nu trebuie sa o ratam! Pariaza pe FCSB si Viitorul si ai 100 RON FREEBET!

Pariaza pe FCSB si Viitorul si ai 100 RON FREEBET!

Tot ce trebuie să faci e să plasezi pariuri pre-live (1X2 FT) cu o singură selecție în valoare de cel puțin 50 RON pe victoria FCSB și/sau Viitorul în disputele cu Sporting Lisabona, respectiv Salzburg (23 – 24/08).

Poți alege să pariezi pe o echipă sau pe ambele, iar dacă pariurile sunt pierzătoare, NetBet iti ramburseaza întreaga miză plasată în limita a 100 RON cumulat, sub formă de freebet.

Iata ce trebuie sa faci:

  1. Acceseaza contul tau NetBet – Daca nu ai unul, click aici si deschide unul acum, pentru ca ai cel mai mare Bonus de bun venit din Romania – Pana la 1.500 RON.

  2. Inscrie-te la promotie accesand ramura PROMOTII de pe site-ul NetBet.

  3. Pariază pre-live (1X2 FT) pe bilet cu o singură selecție pe FCSB și/sau Viitorul, iar dacă nu ești norocos, noi îți dăm toți banii înapoi în limita a 100 RON.

*Doar primul pariu eligibil pe victoria FCSB și/sau Viitorul va fi luat în considerare și e eligibil pentru CASHBACK..

*Oferta se supune unor T&C


Iata si motivele pentru care profesionistii www.pontul-zilei.com recomanda sa jucati la Netbet:

  • Cea mai buna oferta la pariuri live – pariorii din Romania au desemnat Netbet ca fiind cea mai buna casa de pariuri online pentru Live-uri. Este platforma de pariere Live cea mai apropiata de bet365, fara nicio exagerare!
  • Optiune CashOut de top. Acum poti inchide pariul sau biletul la pariuri inainte de terminarea meciului/meciurilor. Esti mereu in control in ceea ce priveste pariurile tale.
  • Varianta de mobil excelenta. Poti paria oriunde si oricand de pe mobil, cu platforma celor de la Netbet, una de top fara indoiala

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *