PRIMA ETAPĂ CU VAR ÎN LIGA 1! BETANO PREGĂTEȘTE O OFERTĂ SPECIALĂ DE PARIERE DEDICATĂ NOULUI SISTEM

Adaugat: iulie 15, 2022
Actualizat: iulie 15, 2022
Tipster: MRS
0 comentarii

PRIMA ETAPĂ CU VAR ÎN LIGA 1! BETANO PREGĂTEȘTE O OFERTĂ SPECIALĂ DE PARIERE DEDICATĂ NOULUI SISTEM

Betano a pregătit cea mai tare ofertă pentru a primi așa cum se cuvine cea mai așteptată noutate pentru fanii fotbalului românesc! Sistemul de arbitraj video a ajuns în România și soarta partidei se poate răsturna dramatic oricând, însă Betano este aici pentru tine și îți protejează pariurile cu ASIGURARE VAR!

 

PARIEZI ÎN SIGURANȚĂ PE GOLGHETERII CAMPIONATULUI

 

 

Piața de pariere “Marchează oricând” este una dintre cele mai populare pentru meciurile din Liga 1. Golgheterii campionatului au rămas constanți, iar an de an ei constituie veritabile certitudini.

 

Sistemul VAR poate deveni însă un adevărat coșmar pentru pariori. Ai pariat pe Tănase pe o MegaCotă generoasă de 2.30, căpitanul FCSB înscrie, însă arbitrajul video îi anulează acestuia reușita… aici intervine Betano!

 

Pariurile “Marchează oricând”, jucate pre-meci, rămân verzi grație Asigurării VAR de pe Betano, chiar dacă jucătorului îi este anulată reușită după decizia arbitrilor din camera VAR sau după consultarea ecranului de la marginea terenului de către central!

 

Florin Tănase, unul dintre cei mai eficienți fotbaliști din campionat a marcat peste 50 de goluri în ultimele 3 sezoane, iar în stagiunea trecută acesta a reușit să înscrie de 20 de ori, izbutind să câștige titlul de golgheter.

 

Andrei Ivan, un alt marcator important al campionatului nostru poate deveni o țintă sigură pentru pariori, etapă de etapă. Acesta a bifat 14 reușite în sezonul 2021-2022, dar se anunță un sezon în care olteanul va fi unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionat.

Tipserii recomanda:  Noul Betano Master revine în forță din luna octombrie cu premii cumulate de 1 milion de lei

 

Fie că pariezi pe cei de mai sus sau pe alți marcatori veritabili precum Gabriel Debeljuh, Jefte Betancor sau Jovan Markovic, noi avem grijă de pariul tău și îl validăm chiar dacă sistemul de arbitraj video intervine și anulează golul pronosticat de tine!

 

Dăm START acțiunii din Liga 1 în acest weeekend pe Betano cu peste 2.000 de pariuri disponibile, MegaCote, Bonus Multiplu, CashOut 100% (Pre-Meci), oferte și Surprize fără rulaj pentru toți iubitorii fotbalului! Betano. Jocul Începe Acum.

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 02 Octombrie GRECIA Super League
02.10.2023 20:00

Ponturile zilei din tenis - Luni 02.10.2023

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Marți 3.10.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.05 – Castig potential 615 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.22 – Castig potential 445 RON

Biletul zilei tenis ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.48 – Castig potential 744 RON