Pentru Cel Mai Mare Eveniment Sportiv de pe Planetă, Betano îți propune 5 Mega-Oferte!

Adaugat: noiembrie 18, 2022
Actualizat: noiembrie 18, 2022
Tipster: MRS
0 comentarii

 

Betano, platforma ta favorită de betting cu Cel mai bun Cash Out, Cele Mai Mari Cote Live și Cea mai Tare Aplicație, îți aduce Provocarea Mondialului! Te așteaptă Premii Garantate, Pariuri Gratuite, fără rulaj și Surprize în Cont, pe toată durata Turneului Final!

FAN ECHIPĂ? Câștigi cu fiecare victorie a echipei tale favorite!

 

Tot ce ai de făcut, este să-ți alegi echipa preferată la Turneul Final și, cu fiecare meci pe care îl câștigă, Betano îți oferă un Pariu Gratuit în contul tău de jucător! Ca să poți profita de ofertă, plasezi un pariu simplu în valoare de cel puțin 50 Lei pe piața ”Cupa Mondială 2022 – Câştigător” și te-ai înscris automat în promoție!

 

FAN JUCĂTOR? Îți dublezi bucuria la fiecare gol înscris!

 

Alege-ți Golgheterul Mondialului și primești Rotiri Gratuite la fiecare gol marcat de jucătorul ales de tine! Ca să te înscrii în promoție, plasezi un pariu în valoare de cel puțin 50 Lei pe piața „Cupa Mondială 2022 – Golgheter” și primești 50 Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown, la câteva minute după încheierea fiecărui meci, pentru fiecare gol marcat de golgheterul ales de tine!

 

Cu Golul de Aur marchezi și câștigi Premii Fără Rulaj!

 

Jetoane de Aur, Rotiri Gratuite și Pariuri Gratuite! Încearcă-ți norocul pe Betano și trage la poartă ca să câștigi premii zilnice! Pe toată durata Mondialului și nu numai, în fiecare zi ai o nouă șansă de câștig pe Betano! Tot ce ai de făcut este să te asiguri că ai o depunere în ultimele 7 zile și ești eligibil pentru șansele zilnice de a primi Bonusuri fără rulaj în platformă.

 

Joacă Gratuit Betano Master – Ediția de Mondial și ia premii în bani CASH!

 

Betano Master – Ediția de Mondial oferă șansa de câștiga bani cash cu fiecare șir de predicții corecte consecutive. Ocupă un loc în clasament și ia premiile puse în joc! Locul 1 îți poate aduce nu mai puțin de 50.000 Lei cu cel mai lung șir de predicții corecte. Însă asta nu e tot! Clasamentul are 3000 de poziții gata să fie ocupate de maeștrii predicțiilor și pentru fiecare loc, există un premiu în bani garantat!

 

Îndeplinește Misiunile zilnice din Calendarul de Mondial

 

Acceptă provocarea și înscrie-te în Calendarul de Mondial! Misiunile Zilnice îți aduc Premii fără rulaj! Noul Calendar va fi împărțit în 3 stagii – completează-le pe fiecare pe măsură ce Turneul din Qatar se desfășoară, câștigă cheile fiecărui stagiu și obține Pariuri și Rotiri Gratuite fără condiții de rulaj, zilnic, toată luna!

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos, trimite formularul si vei primi pe mail premiul.

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos, trimite formularul si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Portugalia vs Uruguay fotbal 28 noiembrie 2022 Cupa Mondiala
28.11.2022 21:00

Ponturi Csikszereda Miercurea Ciuc vs CSC 1599 Selimbar fotbal 28 octombrie 2022 Liga 2
28.11.2022 20:00

Ponturi Brazilia vs Elvetia fotbal 28 noiembrie 2022 Cupa Mondiala
28.11.2022 18:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 27 Noiembrie 2022 – Cota 2.20 – Castig potential 660 RON

Biletul zilei fotbal Campionatul Mondial – Duminica 27 Noiembrie 2022 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

Biletul fotbal W.C.2022 MRS – Duminica 27 Noiembrie - Cota 3.06 – Castig potential 459 RON

Ghicește Scorul pentru Meciurile Zilei CM 2022!