Pariaza pe Liga Campionilor si ai 50 RON FREEBET!

Pariaza pe Liga Campionilor si ai 50 RON FREEBET!

Azi revin partidele din Champions League, cu faza optimilor de finală mai exact. Cu această ocazie, NetBet oferă o promoție tuturor pariorilor! Pariaza pe Liga Campionilor si ai 50 RON FREEBET! Citește mai departe și vezi cum poți profita!

Pariaza pe Liga Campionilor si ai 50 RON FREEBET!

Pariază LIVE (orice tip de pariu) minim 50 RON pe cel puțin 3 meciuri diferite din Champions League în perioada 13-14 februarie pe bilete simple cu o singură selecție și cote de minim 2.0.

Indiferent de rezultatul pariurilor tale, NetBet îți oferă 50 RON FREEBET!

Iata ce trebuie sa faci:

  1. Acceseaza contul tau NetBet – Daca nu ai unul, click aici si deschide unul acum, pentru ca ai cel mai mare Bonus de bun venit din Romania – Pana la 1.500 RON.

  2. Inscrie-te la promotie accesand ramura PROMOTII de pe site-ul NetBet.

  3. Plasează pariuri simple cu o singură selecție și cote minime de 2.0 pe cel puțin 3 meciuri distincte LIVE din Champions League de minim 50 RON.

  4. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești de la noi 50 RON FREEBET.

*Oferta se supune unor T&C


Iata si motivele pentru care profesionistii www.pontul-zilei.com recomanda sa jucati la Netbet:

  • Cea mai buna oferta la pariuri live – pariorii din Romania au desemnat Netbet ca fiind cea mai buna casa de pariuri online pentru Live-uri. Este platforma de pariere Live cea mai apropiata de bet365, fara nicio exagerare!
  • Optiune CashOut de top. Acum poti inchide pariul sau biletul la pariuri inainte de terminarea meciului/meciurilor. Esti mereu in control in ceea ce priveste pariurile tale.
  • Varianta de mobil excelenta. Poti paria oriunde si oricand de pe mobil, cu platforma celor de la Netbet, una de top fara indoiala

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *