Select your Top Menu from wp menus

Pariaza pe GG la Arsenal cu Liverpool si castiga 500 RON cu doar 10 investiti

Pariaza pe GG la Arsenal cu Liverpool si castiga 500 RON cu doar 10 investiti

Pariaza pe GG la Arsenal cu Liverpool si castiga 500 RON cu doar 10 investiti

Sambata, de la ora 19:30, in meciul etapei a 11 a din Premier League, se vor intalni Arsenal si Liverpool, ocupantelor pozitiilor 4 si 2 in clasamentuul primei ligi a fotbalului englezesc. NetBet, cea mai buna casa online din Romania pentru Live, are o cota de 50.0 pentru cei care aleg sa se inscrie de pe acest link si sa mizeze pe “ambele marcheaza” in duelul de pe Emirates Stadium.

1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA50.

2Plaseaza un prim pariu Pre-Live la cota normala pe “ambele marcheaza” in duelul dintre Arsenal si Liverpool. 10 RON din miza plasata vor fi multiplicati la COTA 50.0!

1 Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze suportul acestei case de pariuri.
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de şase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS