Pariaza pe Champions League si ai 200 RON CASHBACK!

Pariaza pe Champions League si ai 200 RON CASHBACK!

Grupele Champions League debuteaza azi, 12 septembrie, cu partide demne de o finala europeana. Cu aceasta ocazie, NetBet ne ofera ca de fiecare data o surpriza pentru a ne bucura de fotbal si pariuri asa cum se cuvine! Pariaza pe Champions League si ai 200 RON CASHBACK! Citeste articolul in continuare si vezi cum poti profita de promotie.

Pariaza pe Champions League si ai 200 RON CASHBACK!

Trebuie doar sa plasezi 4 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON FIECARE si cu o cota minima de 1.5 pe cate un meci distinct din Champions League in perioada 12-13 septembrie.

Daca vei avea bilete pierzatoare, NetBet iti ramburseaza intreaga miza in limita a 200 RON CUMULAT!

Iata ce trebuie sa faci:

  1. Acceseaza contul tau NetBet – Daca nu ai unul, click aici si deschide unul acum, pentru ca ai cel mai mare Bonus de bun venit din Romania – Pana la 1.500 RON.

  2. Inscrie-te la promotie accesand ramura PROMOTII de pe site-ul NetBet.

  3. Plasează cel puțin 4 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.5 pe meciurile din Champions League, iar pariurile necâștigătoare ți le rambursăm.

*Doar primul pariu eligibil/meci pe Champions League e eligibil pentru CASHBACK.

*Oferta se supune unor T&C


Iata si motivele pentru care profesionistii www.pontul-zilei.com recomanda sa jucati la Netbet:

  • Cea mai buna oferta la pariuri live – pariorii din Romania au desemnat Netbet ca fiind cea mai buna casa de pariuri online pentru Live-uri. Este platforma de pariere Live cea mai apropiata de bet365, fara nicio exagerare!
  • Optiune CashOut de top. Acum poti inchide pariul sau biletul la pariuri inainte de terminarea meciului/meciurilor. Esti mereu in control in ceea ce priveste pariurile tale.
  • Varianta de mobil excelenta. Poti paria oriunde si oricand de pe mobil, cu platforma celor de la Netbet, una de top fara indoiala

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *