Pariaza la Marseille vs Atletico Madrid pe 1, X sau 2 la cota 10.0!

Pariaza la Marseille vs Atletico Madrid pe 1, X sau 2 la cota 10.0!

Pariaza la Marseille vs Atletico Madrid pe 1, X sau 2 la cota 10.0!

Miercuri seara, de la ora 21:45, Marseille si Atletico Madrid se vor infrunta in finala Europa League din acest sezon. Fortuna, casa de pariuri la care poti juca online fara sa detii un card bancar, vine cu o cota de 10.0 pentru meciul de la Kiev. Pariaza la Marseille vs Atletico Madrid pe 1, X sau 2 la cota 10.0!

Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria 1, X sau 2 în meciul Marseille vs Atl. Madrid! 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.


Dupa ce ai profitat de aceasta SUPER cota de 10.0, te mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

ABONAMENT SUPERPONT PREMIUM GRATUIT 60 DE ZILE!

  • Imediat dupa ce ai deschis contul la Fortuna de pe linkul sau imaginea de mai sus si ai pariat cei 50 RON pe 1, X sau 2 la Marseille vs Atl. Madrid, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 60 de zile accesand Acest LINK sau trimite un mesaj in privat pe pagina de Facebook Pontul-zilei! Dureaza doar un minut!

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *