NOUL BETANO MASTER ÎȚI POATE ADUCE 1.000.000 LEI

Adaugat: martie 17, 2023
Actualizat: martie 17, 2023
Tipster: MRS
0 comentarii

NOUL BETANO MASTER ÎȚI POATE ADUCE 1.000.000 LEI

Noul Betano Master este aici, gata pentru cele mai tari dueluri din ultima parte a sezonului de Liga 1! Faci predicții GRATUITE pentru fiecare meci din playoff și playout, aduni predicții consecutive corecte și intrii astfel în cursa pentru premiile garantate în valoare totală de 500.000 Lei în Bani Cash fără rulaj!

 

În plus, poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci Marele Premiu istoric în valoare de 1.000.000 Lei!

În acest nou joc gratuit, de pe Betano, ești provocat să prezici corect o serie de situații, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite, răspunzând la întrebările pentru fiecare meci din Liga 1!

 

Fiecare întâlnire din Liga 1 va cuprinde o serie de întrebări (dileme) cu două răspunsuri. Poți alege o singură dilemă pentru un meci. De exemplu, iată cum arată prima rundă a Noului Betano Master, disponibilă deja pe site:

 

FC Voluntari – AFC Hermannstadt (17 martie, ora 17:30)

 

  • Ambele echipe marchează – DA/NU
  • Echipa care va înscrie în prima repriză: FC Voluntari – DA/NU
  • Primul gol va fi înscris înainte de minutul 36 – DA/NU
  • Echipa care va înscrie în repriza secundă: FC Voluntari – DA/NU

 

Tot ce trebuie să faci este să alegi întrebarea (dilema) în care ai cea mai mare încredere, să ne dai predicția și apoi să aștepți stabilirea acesteia!

 

Orice predicție corectă îți mărește Seria și vei urca în clasamentul cu premii garantate în valoare totală de 500.000 Lei, iar dacă vei reuși să atingi 31 de predicții corecte consecutive, atunci vei câștiga/împărți Marele Premiu de 1.000.000 Lei!

Tipserii recomanda:  Ziua româncelor, marți, la Miami Open plus un duel mult așteptat între Andreescu și Răducanu

 

PROVOCĂRILE BETANO MASTER

 

Atunci când trimiți o predicție nouă, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului, alături de seria ta, progresează și Provocările tale.

 

Nu uita, fiecare Provocare are o durată specifică. Iată care sunt cele 3 tipuri diferite de provocări și ce poți câștiga:

 

  • Serie de Predicții Corecte – obține 5 predicții corecte consecutive pentru finaliza această provocare și pentru a câștiga un Pariu Gratuit fără rulaj de 15 Lei!

 

  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga un Pariu Gratuit fără rulaj de 20 Lei!

 

  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga un Pariu Gratuit fără rulaj de 10 Lei!

 

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

 

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 21 Martie ANGLIA Southern League South Division
21.03.2023 21:45

Pontul Zilei 20 Martie Superliga
20.03.2023 21:00

Pontul Zilei 19 Martie Handbal Liga Campionilor
19.03.2023 15:00

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Marti 21 Martie 2023 – Cota 2.17 – Castig potential 652 RON

Biletul zilei fotbal TUDOR – Marti 21 Martie 2023 – Cota 2.92 – Castig potential 877 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Marti 21 Martie 2023 – Cota 3.23 – Castig potential 970 RON