Inspirație maximă cu Bet Builder la Farul – FCSB pe o cotă cumulată de 200

Adaugat: aprilie 3, 2024
Actualizat: aprilie 3, 2024
Tipster: MRS
0 comentarii

Inspirație maximă cu Bet Builder la Farul – FCSB pe o cotă cumulată de 200

Meciul dintre Farul și FCSB programat în etapa a doua din playoff-ul Ligii 1 a adus un câștig impresionant la pariuri sportive pe Betano, cu opțiunea Bet Builder.

Unul dintre jucătorii casei de pariuri Betano a pariat 100 de lei pe un bilet cu opt selecții la partida Farul – FCSB și, cu Bet Builder activat, a obținut o cotă de 200.00 dintr-un singur meci, pe același bilet!

FCSB s-a impus la limită în meciul de la Ovidiu, cu 1-0, această piață a rezultatului final numărându-se printre cele opt selecții de pe biletul câștigător care i-a adus inspiratului jucător un frumos câștig în valoare de 20.000 de lei.

Golul marcat de Adrian Șut în minutul 82 dintr-o fază a adus cele trei puncte pentru FCSB și a făcut ca biletul de cotă 200.00 să fie până la urmă unul câștigător.

Din cele opt piețe pe care s-a mizat pe acest bilet verde trei au fost bifate încă de la pauză.

S-a pariat pe piața peste 1.5 cartonașe în prima repriză și la meciul de la Ovidiu fiecare echipă a primit câte un galben în primele 45 de minute. Un pariu bifat la limită, Cojocaru de la Farul fiind avertizat în minutul 44, după ce Darius Olaru de la FCSB primise cartonașul galben în primul sfert de oră.

De asemenea s-a pariat pe piața Peste 3.5 cornere în prima repriză și au fost patru lovituri de la colțul terenului, trei dintre acestea în dreptul celor de la FCSB.

Rezultatul de 0-0 consemnat la finalul primei reprize a bifat drept câștigător și pariul pe Rezultat prima repriză – Egal, astfel că la jumătatea meciului trei din cele opt pariuri erau deja bifate, jucătorul având posibilitatea unui Cash Out generos la momentul respectiv.

Tipserii recomanda:  Cupa României Betano a ajuns în faza semifinalelor. Două meciuri, toate pariurile preferate, un singur bilet cu Bet Builder!

Pentru repriza secundă mai erau de bifat piețele Cornere Sub 8.5, Farul total cartonașe Peste 2.5, Rezultat Final – FCSB, Șuturi pe poartă – Sub 10.5 și Total Ofsaiduri – Sub 3.5

Farul a încheiat partida cu patru jucători avertizați cu galben, doi dintre aceștia după minutul 85, Ionuț Larie și Mihai Popescu, ultimul chiar în minutul 90.

La șuturi pe poartă s-a jucat strâns, meciul având zece astfel de execuții, câte cinci de fiecare parte.

În ceea ce privește pozițiile afară din joc, au fost doar două ofsaid-uri tot meciuri și acelea trecute în dreptul FCSB, echipa care a câștigat meciul bifând și piața Rezultat final pe biletul câștigător de cotă 200.00 cu Bet Builder.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci.

Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 17 Aprilie Liga Campionilor
170.4.2024 22:00

Ponturile zilei din tenis - Miercuri 17.04.2024

Ponturile zilei la pariuri sportive - Miercuri 17 aprilie 2024

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis – Miercuri 17 Aprilie 2024 – Cota 2.38 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Miercuri 17 Aprilie - Cota 3.50 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei – Miercuri 17 Aprilie 2024 – Cota 2.09 – Castig potential 627 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!