Cota 10 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Plzen

Cota 10 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Plzen

Cota 10 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Plzen

Adversarul caruia FCSB i-a marcat nu mai putin de 6 goluri in turul III preliminar al Ligii Campionilor, Plzen, iese din nou in fata “ros albastrilor”, de aceasta data, in grupele Europa League. Mansa tur a confruntarii din grupe va avea loc joi seara, iar NetBet, una din cele mai apreciate agentii de pariuri din Romania, ofera o super cota de 10 pentru cel putin un gol marcat de formatia antrenata de Nicolae Dica. Cota 10 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Plzen.

Nu ar trebui sa ratezi si:


DOAR AICI ai Bonus 200 RON daca pariezi pe orice meci din Europa League la cota minima 1.20

FCSB vs Plzen – Ros-albastrii cauta “Viktoria”!


Plzen nu a aratat ca fiind vreo sperietoare in dubla mansa din turul III preliminar al Ligii, mai ales in mansa retur, atunci cand a pierdut categoric, acasa, cu 1-4, de aceea ma astept ca Alibec & co. sa inscrie, si de aceasta data, cel putin un gol in duelul cu cehii. Daca si voi sunteti de aceeasi parere si inca nu aveti un cont de parior deschis la NetBet, urmati pasii de mai jos si pariati pe macar un gol marcat de FCSB cu Plzen la o extraordinara cota de 10!

1Deschide un cont de parior de pe acest LINK la agentia de pariuri online NetBet folosind codul bonus FCSB.

2 Pariaza apoi, la cota normala pe GOL MARCAT de FCSB contra cehilor de la Plzen. 40 RON din miza vor fi multiplicati cu cota imbunatita – Adica cea de 10.0!

  • ATENTIE! Cand pariezi pe “FCSB peste 0.5 goluri in meci” contra celor de la Viktoria Plzen, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 40 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

1Daca FCSB INSCRIE, iar tu ai mizat pe acest lucru, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.

Mai mult, daca FCSB nu va marca, greu de crezut ca Budescu & co. nu pot marca macar un gol, nu veti pierde nimic. Din contra, daca pariul va fi pierzator, NetBet va ofera inapoi DUBLUL MIZEI PARIATE. Mai exact, 80 RON, asta daca alegeti sa plasti pe un gol marcat de “ros albastri” 40 RON, atat cat este pariul maxim acceptat pentru aceasta promotie.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *