Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano

Adaugat: noiembrie 23, 2023
Actualizat: noiembrie 23, 2023
Tipster: MRS
0 comentarii

Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano

Celebrul baschetbalist Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano. Câștigător al campionatului nord-american de baschet cu Milwaukee Bucks, dar și MVP al finalei din 2021, jucătorul grec va reprezenta Betano în campaniile de brand ale companiei.

Giannis Antetokounmpo este un jucător de baschet grec, de origine nigeriană, care evoluează în NBA din 2013, la echipa Milwaukee Bucks. În această perioadă el a reușit să devină una dintre vedetele celui mai puternic campionat de baschet din lume, fiind ales să evolueze în All-Star Game în fiecare an din 2017 încoace.

Totodată, Giannis Antetokounmpo este prezent în topul celor mai marketabili sportivi din lume pe anul 2023, clasându-se pe poziția a patra în acest clasament.

Parteneriatul său cu Betano marchează o premieră pentru unul dintre liderii industriei de gambling, Antetokounmpo devenind primul ambasador global al companiei.

„Îmi iau parteneriatele în serios și îmi propun întotdeauna ca acestea să însemne ceva pentru mine. În Betano am găsit o potrivire excelentă, nu numai în pasiunea noastră comună pentru sport, ci și în impulsul și dedicarea noastră pentru îmbunătățirea continuă.” Giannis Antetokounmpo, jucător Milwaukee Bucks.

 

Anunțul parteneriatului dintre Betano și Giannis Antetokounmpo vine împreună cu o campanie de brand în care este implicat jucătorul. Sub sloganul ”Într-o lume artificială, jocul tău este pe bune”, video-ul ”Giannis Antetokounmpo vs Inteligența artificială” scoate în evidență importanța jocului în viața reală, într-o lume digitalizată.

 

„Nu am fi putut să cerem un ambasador global mai bun pentru Betano. Pe lângă faptul că este cel mai bun jucător de baschet din lume în activitate, Giannis întruchipează tot ceea ce prețuim la Kaizen Gaming, iar asta înseamnă multă muncă, angajament, progres continuu și, mai presus de toate, modestie. În timp ce domeniile noastre ar putea fi diferite, vedem în el tot ceea ce susținem și ne propunem să fie brandul și compania noastră: un jucător internațional de top cu ambele picioare pe pământ.” George Daskalakis, Co-Fondator și CEO, Kaizen Gaming, compania care deține Betano.

Tipserii recomanda:  Manchester City – Manchester United, un derby în adevăratul sens al cuvântului

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Luni 04.03.2024

Ponturile zilei la pariuri Vladimir - Luni 04.03.2024

Pontul Zilei 03 Martie PORTUGALIA Liga Portugal
03.03.2024 22:30

Biletele Zilei

Biletul zilei TUDOR – Duminica 03 Martie 2024 – Cota 2.21 – Castig potential 663 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Duminica 03 Martie - Cota 2.80 – Castig potential 280 RON

Biletul zilei SUPER-COTA SUPERBET – Duminica 03 Martie - Cota 1.60 Castig potential 320 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!