Depunerile cu Apple Pay sunt răsplătite pe Betano în fiecare săptămână

Adaugat: martie 20, 2024
Actualizat: martie 20, 2024
Tipster: MRS
0 comentarii

Depunerile cu Apple Pay sunt răsplătite pe Betano în fiecare săptămână

Betano, parte a Kaizen Gaming, oferă tuturor pasionaților de pariuri sportive și casino o valoare adăugată la depunerile Apple Pay.

Una dintre misiunile Betano pentru clienții săi este să ofere o experiență completă, inclusiv atunci când este vorba despre unul dintre cele mai importante aspecte, cel al plăților. Nu degeaba în ultima vreme se vorbește despre „Modul Betano”. Parte din Modul Betano sunt și utilizatorii Apple de iPhone sau iPad, cei care pot realiza depuneri și retrageri de bani prin simpla apăsare a unui buton.

Mai mult, depunerile cu Apple Pay pe Betano sunt răsplătite prin acordarea a 50 Rotiri Gratuite pe săptămână la slotul Crown & Diamonds: Hold and Win, de la Playson.

Tot ce trebuie să faci este să depui în contul tău prin Apple Pay (pot fi depuneri cumulate) în valoare de minimum 300 de lei pe parcursul unei săptămâni calendaristice (de luni până duminică) și astfel vei obține 50 Rotiri Gratuite în săptămâna următoare depunerii.

Oferta este disponibilă pentru perioada 18 martie – 28 aprilie 2024 și poți beneficia de ea o singură dată pe săptămână.

Cu Apple Pay, pe Betano pot fi retrase sume cuprinse între 40 de lei (minim) și 180.000 de lei (maxim).

În ceea ce privește depunerile de fonduri prin Apple Pay procesul este unul cât se poate de simplu! Mai întâi, verifică dacă banca la care ai cont acceptă Apple Pay. Odată depășit acest mic amănunt se trece la pasul următor, anume adăugarea cardului bancar în Apple Pay și accesarea secțiunii „Depuneri” de pe Betano în dispozitivul tău Apple. Va fi selectată ca metodă de plată Apple Pay și în final, ultimul pas, va fi confirmată tranzacția. O depunere prin Apple Pay, pe Betano, este realizată instantaneu.

Tipserii recomanda:  Cupa României Betano a ajuns în faza semifinalelor. Două meciuri, toate pariurile preferate, un singur bilet cu Bet Builder!

Alte metode de plata disponibile pe Betano

Poți face depuneri și retrageri și prin alte metode, pe Betano, cum ar direct prin cardul bancar, prin transfer bancar sau platformele Skrill, Paysafecard și Neteller.

Toate acestea sunt procesate în cel mai scurt timp de operatorii noștri, depunerile fiind prelucrate instantaneu prin toate metodele mai puțin cea a transferului bancar care este influențată de timpii de procesare ai instituțiilor bancare.

Betano Cash

Deși este un operator exclusiv digital, Betano oferă și posibilitatea de a depune bani cash în contul de jucător, prin opțiunea Betano Cash. Cu un simplu cod generat pe site-ul Betano orice jucător cu cont la Betano poate merge la orice stație SelfPay să își alimenteze contul.

Există mii de puncte SelfPay disponibile în toată țara, acestea putând fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 17 Aprilie Liga Campionilor
170.4.2024 22:00

Ponturile zilei din tenis - Miercuri 17.04.2024

Ponturile zilei la pariuri sportive - Miercuri 17 aprilie 2024

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis – Miercuri 17 Aprilie 2024 – Cota 2.38 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Miercuri 17 Aprilie - Cota 3.50 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei – Miercuri 17 Aprilie 2024 – Cota 2.09 – Castig potential 627 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!