Cupa Mondială a ajuns în faza ”sferturilor”, iar pe Betano câștigi înaintea finalului meciurilor cu promoția ”Avans 20 de puncte”

Adaugat: septembrie 5, 2023
Actualizat: septembrie 5, 2023
Tipster: MRS
0 comentarii

Cupa Mondială a ajuns în faza ”sferturilor”, iar pe Betano câștigi înaintea finalului meciurilor cu promoția ”Avans 20 de puncte”

Opt echipe au rămas în cursa pentru marele trofeu la Cupa Mondială de baschet, cea mai importantă întrecere internațională după turneul olimpic. Statele Unite rămâne principala favorită la obținerea titlului, dar surpriza poate veni din zona baltică, Lituania și Letonia fiind până acum echipele care au răsturnat calculele hârtiei. Pe Betano, la Cupa Mondială de baschet găzduită de Indonezia, Filipine și Japonia, poți câștiga înainte de finalul meciurilor cu promoția ”Avans 20 de puncte”.

230903 — MANILA, Sept. 3, 2023 — Paolo Banchero 2nd L of the United States competes against Jonas Valancuinas 3rd R of Lithuania during the second round match between the United States and Lithuania at the 2023 FIBA World Cup in Manila, the Philippines, Sept. 3, 2023. SPPHILIPPINES-MANILA-BASKETBALL-FIBA WORLD CUP-SECOND ROUND-USA VS LTU ROUELLExUMALI PUBLICATIONxNOTxINxCHN

Avans 20 de puncte

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor plasate înainte de meci pe piața Câștigător, după cum vom vedea în selecția de mai jos. Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.

Patru selecții, un bilet multiplu din sferturile Cupei Mondiale

Din oferta Betano de la Cupa Mondială de baschet am ales câte o piață de pariere pentru fiecare duel programat în sferturile de finală pe durata a două zile, marți și miercuri.

Lituania – Serbia (marți, 11:45)
Câștigător – Lituania (cota 1.88)

Lituania este marea performeră a fazei grupelor prin victoria obținută în fața Statelor Unite, scor 110-104. A fost prima înfrângere suferită de americani în grupe la Cupa Mondială după 21 de ani. Lituania a câștigat toate cele cinci meciuri disputate la această Cupă Mondială, trecând de Egipt, Mexic, Muntenegru, Grecia și SUA.

Tipserii recomanda:  Cum se câștigă în fotbalul american, pe Betano, cu oferta ”17 puncte avans”

De cealaltă parte, Serbia a pierdut un meci din cele cinci disputate, scor 78-76 contra Italiei. La întâlniri directe sârbii stau mai bine, impunându-se în ultimele două confruntări cu balticii. Scorul este egal în ultimele șase dueluri.

Italia – SUA (marți, 15:40)
Câștigător – SUA (cota 1.04)

Pentru SUA, principala favorită la câștigarea Cupei Mondiale, nu contează decât primul loc în această competiție. Americanii au câștigat la pas primele patru meciuri din turneu, dar au suferit un adevărat duș rece în meciul cu Lituania în pofida celor 35 de puncte marcate de Anthony Edwards.

Italia a oferit una dintre primele surprize din turneu prin înfrângerea suferită în meciul cu Republica Dominicană, scor 87-82. Squadra Azzurra și-a revenit reușind să lege apoi trei victorii, printre acestea și succesul cu Serbia.

Ultima oară când s-au întâlnit, în urmă cu 17 ani, SUA a învins Italia, scor 94-85.

Germania – Letonia (miercuri, 11:45)
Câștigător – Letonia (cota 4.35)

Când vine vorba de surprizele acestei Cupe Mondiale din fruntea listei nu poate lipsi Letonia. Aflată la prima participare din istorie la turneul final, Letonia a contribuit la eliminarea din competiție a Franței și Spaniei prin înfrângerile aduse celor două favorite din baschetul european. Singura înfrângere din turneu suferită de Letonia a venit în meciul cu Canada, scor 101-75.

Germania a câștigat toate cele cinci meciuri de până acum la Cupa Mondială, iar în ultimele trei partide nemții au marcat cel puțin o sută de puncte în fiecare dintre acestea, cu Finlanda, Georgia și Slovenia.

Cu excepția Australiei, echipă de care au trecut la doar trei puncte diferență, nemții au avut adversari facili, iar Letonia este genul de echipă capabilă de încă o mare surpriză.

Tipserii recomanda:  Începe faza grupelor în Cupa României Betano. Cotă de peste 100 pe trei meciuri, cu Bet Builder!

Canada – Slovenia (miercuri, 15:30)
Câștigător – Slovenia (cota 4.15)

Moralul canadienilor este la cote înalte după ce au obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris prin această prezență în sferturile de finală. Tot ce vine de acum e bonus pentru nord-americani. Canada a învins Franța, Spania și Letonia în drumul spre sferturi, dar a și pierdut surprinzător cu Brazilia.

Singura înfrângere a Sloveniei a venit în chiar ultimul meci din grupe, scor 100-71, cu Germania.

Luka Doncic, vedeta NBA din lotul Sloveniei, are cea mai ridicată medie de puncte pe meci (26.6) și este principalul pericol pentru panoul advers.

În 2008, la precedentul duel direct care a avut loc la Jocurile Olimpice, Slovenia a dispus de Canada, cu 86-70.

Cota 35

Cu patru selecții de pariere la meciurile de mai sus din sferturile Cupei Mondiale de baschet am obținut o cotă de 35.29, iar cu o miză de 50 de lei se poate obține un potențial câștig de 1.764,81 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Pe Betano poți urmări, printre altele, și meciurile programate la Cupa Mondială de baschet și, în timpul transmisiei LIVE poți paria direct din ecranul principal fără a fi nevoit să ieși din meci cu riscul de a pierde astfel o fază importantă.

Tipserii recomanda:  Începe faza grupelor în Cupa României Betano. Cotă de peste 100 pe trei meciuri, cu Bet Builder!
Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri Vladimir - Miercuri 27.09.2023

Ponturile zilei din tenis - Miercuri 27.09.2023

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Miercuri 27.09.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei SUPER-COTA SUPERBET – Marti 26 Septembrie - Cota 1.55 – Castig potential 310 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Marti 26 Septembrie 2023 – Cota 2.34 – Castig potential 468 RON

Biletul zilei tenis ERC – Marti 26 Septembrie 2023 – Cota 2.95 – Castig potential 885 RON