Cum se câștigă în fotbalul american, pe Betano, cu oferta ”17 puncte avans”

Adaugat: septembrie 26, 2023
Actualizat: septembrie 26, 2023
Tipster: MRS
0 comentarii

Cum se câștigă în fotbalul american, pe Betano, cu oferta ”17 puncte avans”

Sezonul regular din NFL a ajuns la etapa a 3-a, iar lupta pentru o poziționare cât mai bună în ierarhia divizionară e tot mai aprigă. Pe Lambeau Field din Green Bay, Wisconsin, fanii celor de la Packers au tremurat pentru o victorie la limită în duelul cu New Orleans Saints, scor 18-17. Pe Betano, cu oferta de plată anticipată ”17 puncte avans”, poți câștiga pe meciurile de fotbal american din NFL fără să mai ai parte de emoțiile unui final tensionat și pe muchie de cuțit.

Syndication: The Post-Crescent Green Bay Packers wide receiver Jayden Reed 11reaches for an over thrown pass against the New Orleans Saints during their football game Sunday, September 24, 2023, at Lambeau Field in Green Bay, Wis. The Packers defeated the Saints 18-17. , EDITORIAL USE ONLY PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY Copyright: xWm.xGlasheen/USAxTODAYxNETWORK-Wisconsinx USATSI_21496951

Cum funcționează oferta ”17 puncte avans”

Echipa de fotbal american pe care ai pariat are 17 puncte avans? Ai câștigat pariul! Dacă echipa pe care ai pariat că va câștiga are 17 puncte avans în orice moment al meciului, pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă echipa adversă reușește în cele din urmă să câștige meciul, cum s-a întâmplat la duelul dintre Green Bay Packers și New Orleans Saints.

”Sfinții” din New Orleans au dominat prima jumătate a meciului și, la pauza mare, aveau 17-0 pe tabela legendarei arene Lambeau Field, în fața a 78.043 de spectatori.

Câte un touchdown în fiecare dintre primele două sferturi, plus un field goal, au înclinat balanța pentru cei de la New Orleans Saints la jumătatea meciului.

În acel moment, la 17-0 pentru Saints, toți cei care au mizat pe succesul echipei din New Orleans au primit pariul câștigător pe Betano grație ofertei de plată anticipată ”17 puncte avans”.

După un sfert al treilea fără puncte de nicio parte a terenului, Green Bay Packers a întors spectaculos soarta meciului și a marcat nu mai puțin de 18 puncte în sfertul al patrulea.

Tipserii recomanda:  Calendarul de Craciun | Astazi - 50 rotiri FARA DEPUNERE!

Jordan Love, noul quarterback al lui Packers după plecarea lui Aaron Rodgers la New York Jets, a condus ofensiva, cu 259 de yarzi pasați și un touchdown.

Pe Betano, la finalul meciului câștigat de Packers cu 18-17 în fața lui Saints fanii ambelor echipe au avut motive de bucurie, pariul fiind verde pentru ambele tabere.

Cu oferta specială 17 puncte avans pentru fotbal american poți plasa un pariu (simplu, multiplu sau sistem) înainte de începerea meciului pe piața Câștigător (Caștigă gazdele sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai ales-o să câștige are un avantaj de 17 puncte în orice moment al meciului, câștigi automat fără a fi nevoie să mai aștepți să se încheie meciul!

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Marți 12.12.2023

Pontul Zilei 11 Decembrie TURCIA Super Lig
11.12.2023 19:00

Ponturile zilei la pariuri Vladimir - Luni 11.12.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei TUDOR – Luni 11 Decembrie 2023 – Cota 2.4 – Castig potential 720 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Luni 11 Decembrie - Cota 3.10 – Castig potential 310 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 11 Decembrie 2023 – Cota 2.12 – Castig potential 638 RON

111 rotiri sau 30 RON - FĂRĂ DEPUNERE!