Cu Decisiv din Primul Set n-au existat pierzători pe Betano în semifinalele de la Indian Wells

Adaugat: martie 18, 2024
Actualizat: martie 18, 2024
Tipster: MRS
0 comentarii

Cu Decisiv din Primul Set n-au existat pierzători pe Betano în semifinalele de la Indian Wells

Sâmbătă noapte s-au stabilit cei doi finaliști la ediția din acest an în turneul masculin de la Indian Wells, o competiție de categorie ATP Masters 1000. Ambele semifinale au fost decise în trei seturi și în fiecare dintre acestea jucătorul învins a câștigat primul set cu scorul de 6-1.

Pe Betano, cu oferta ”Decisiv din primul set” nu au existat pierzători dintre cei care au mizat pe victoria unuia sau altuia (H2H) dintre semifinaliști.

Carlos Alcaraz Spa defeated Jannik Sinner TENNIS : Indian Wells 2024 – 16/03/2024 AntoineCouvercelle/Panoramic PUBLICATIONxNOTxINxFRAxBEL

Betano a venit și la Indian Wells în sprijinul jucătorilor săi cu opțiunea extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Dacă jucătorul de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1, atunci ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează dacă acesta a pierdut în cele din urmă meciul.

Cele două semifinale din turneul masculin de tenis la Indian Wells au avut scenariul care a respectat întocmai oferta ”Decisiv din Primul Set”, jucătorii învinși la final deschizând meciurile lor prin câștigarea setului inaugural, cu scorul de 6-1.

În prima dintre semifinale, Carlos Alcaraz i-a provocat prima înfrângere din 2024 italianului Jannick Sinner, după ce campionul de la Australian Open își adjudecase autoritar primul set, cu 6-1, în 36 de minute.

Alcaraz a schimbat tactica începând cu setul al doilea și a variat mai mult joc, întorcând astfel spectaculos deznodământul unui meci care după primul set părea că va curge într-o singură direcție. Spaniolul a tranșat următoarele două seturi, cu 6-3, 6-2, obținând calificarea în finala de duminică, 17 martie.

Tipserii recomanda:  Cupa României Betano a ajuns în faza semifinalelor. Două meciuri, toate pariurile preferate, un singur bilet cu Bet Builder!

Pentru Sinner aceasta este prima înfrângere din 2024, după o serie de 16 victorii la rând.

De același scenariu a avut parte și rusul Daniil Medvedev în cea de-a doua semifinală disputată contra americanului Tommy Paul.

Clasat pe locul 17 în ierarhia mondială, Paul a început ca din tun meciul programat în sesiunea de seară și i-a administrat lui Medvedev, favoritul patru de la Indian Wells, un aspru 6-1, după ce la un moment dat a condus cu 4-0.

La 6-1, toți cei care au mizat pe victoria lui Paul au primit biletul câștigător pe Betano, cu opțiunea ”Decisiv din Primul Set”, la fel cum s-a întâmplat în prima semifinală cu cei care mizaseră pe succesul lui Sinner.

Medvedev s-a folosit din plin de experiența superioară la nivel înalt și a întors rezultatul, câștigând în cele din urmă cu 7-6 (7-3), 6-2, în celelalte două seturi.

Pe Betano, la semifinalele masculine de la Indian Wells, n-au existat pierzători, având biletele câștigătoare cei care au mizat pe piața ”Câștigător meci”, indiferent de jucătorul ales dintre cei patru ajunși în această fază a turneului.

Alcaraz e favorit pe Betano în finala cu Medvedev programată duminică seara, de la ora 23:00. Mai multe detalii aici.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătorul de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciului se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversarul reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul, cum am văzut că s-a întâmplat în semifinalele masculine de la Indian Wells.

Tipserii recomanda:  Cupa României Betano a ajuns în faza semifinalelor. Două meciuri, toate pariurile preferate, un singur bilet cu Bet Builder!

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau cu deznodământ contrar celui așteptat.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 17 Aprilie Liga Campionilor
170.4.2024 22:00

Ponturile zilei din tenis - Miercuri 17.04.2024

Ponturile zilei la pariuri sportive - Miercuri 17 aprilie 2024

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis – Miercuri 17 Aprilie 2024 – Cota 2.38 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Miercuri 17 Aprilie - Cota 3.50 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei – Miercuri 17 Aprilie 2024 – Cota 2.09 – Castig potential 627 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!