Select your Top Menu from wp menus

Cote la alegere pentru victorie Marseille sau Atl. Madrid – 20 pentru Marseille, 10 pentru Atletico

Cote la alegere pentru victorie Marseille sau Atl. Madrid – 20 pentru Marseille, 10 pentru Atletico

Cote la alegere pentru victorie Marseille sau Atl. Madrid – 20 pentru Marseille, 10 pentru Atletico

Se numără orele până la meciul care va decide noua campioană a Europa League. Dubla câștigătoare a competiției, Atletico Madrid se va lupta pentru trofeu cu Olympique Marseille. Betfair, casa de pariuri online cu cele mai mari cote pentru tot fotbalul englezesc si La Liga, va ofera doua cote marite, la alegere, pentru fanii fiecarei formatii. Cote la alegere pentru victorie Marseille sau Atl. Madrid – 20 pentru Marseille, 10 pentru Atletico.

1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNDI.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 20.0 pentru victoria celor de la Marseille sau cota 10.0 pentru un succes al trupei lui “Cholo” Simeone. Atentie ca, aceste cote speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat.

1 Daca Marseille sau Atletico va castiga, depinde pe cine ati plasat pariul, miza plasata pe succesul uneia din aceste doua formatii va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

  • Vrei cele mai bune cote pre-match?
  • Si cea mai tare aplicatie de mobil?

Atunci casa de pariuri online Betfair este recomandarea noastra pentru tine! Deschide un cont nou la Betfair de pe acest link pentru a juca alaturi de cei mai buni pariori din lume, la cea mai buna casa de pariuri din lume!


Dupa ce ai profitat de una din aceaste SUPER cote, te mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

ABONAMENT SUPERPONT PREMIUM GRATUIT 60 DE ZILE!

  • Imediat dupa ce ai deschis contul la Betfair de pe linkurile sau imaginea de mai sus si ai pariat cei 50 RON pe victorie Marseille sau Atletico, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 60 de zile accesanAcest LINK sau trimite un mesaj in privat pe pagina de Facebook Pontul-zilei! Dureaza doar un minut!

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga


UN VOUCHER
de 100RON

Aboneaza-te la newsletter