Cote de 50 si 70 pentru victorie Bayern Munchen sau Real Madrid!

Cote de 50 si 70 pentru victorie Bayern Munchen sau Real Madrid!

Cote de 50 si 70 pentru victorie Bayern Munchen sau Real Madrid!

Bayern si Real Madrid se vor intalni in semifinala cu miros de finala de Liga Campionilor. Pentru intalnirea de pe Allianz Arena din Munchen, Betfair,  casa de pariuri online cu cele mai mari cote pentru tot fotbalul englezesc si La Liga, va ofera doua cote marite, la alegere, pentru fanii fiecarei formatii. Cote de 50 si 70 pentru victorie Bayern Munchen sau Real Madrid!

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10 pentru orice pariu din oferta pentru Bayern Munchen vs Real Madrid

Cota 10 pentru orice pariu din oferta pentru Liverpool vs AS Roma

Cota 8.0 pentru Liverpool sa castige cu Roma plus Abonament Premium pentru 60 de zile!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNCM.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 50.0 pentru victoria celor de la Bayern Munchen sau cota 70.0 pentru un succes al trupei lui Zidane. Atentie ca, aceste cote speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat.

1 Daca Liverpool sau Real Madrid va castiga, depinde pe cine ati plasat pariul, miza plasata pe succesul uneia din aceste doua formatii va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

  • Vrei cele mai bune cote pre-match?
  • Si cea mai tare aplicatie de mobil?

Atunci casa de pariuri online Betfair este recomandarea noastra pentru tine! Deschide un cont nou la Betfair de pe acest link pentru a juca alaturi de cei mai buni pariori din lume, la cea mai buna casa de pariuri din lume!


Dupa ce ai profitat de una din aceaste SUPER cotete mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

ABONAMENT SUPERPONT PREMIUM GRATUIT 60 DE ZILE!

  • Imediat dupa ce ai deschis contul la Betfair de pe linkurile sau imaginea de mai sus si ai pariat cei 5 RON pe victorie Bayern Munchen sau Real Madrid, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 60 de zile accesand Acest LINK sau trimite un mesaj in privat pe pagina de Facebook Pontul-zilei! Dureaza doar un minut!

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *