Cotă de aproape 200 pe patru meciuri, sâmbătă, în preliminariile EURO 2024, cu Bet Builder, pe Betano!

Adaugat: octombrie 13, 2023
Actualizat: octombrie 13, 2023
Tipster: MRS
0 comentarii

Cotă de aproape 200 pe patru meciuri, sâmbătă, în preliminariile EURO 2024, cu Bet Builder, pe Betano!

Ziua de sâmbătă, 14 octombrie, este una a marilor încleștări în preliminariile Campionatului European din 2024. La egalitate de puncte, Ungaria și Serbia se înfruntă la Budapesta pentru supremația în Grupa G, sârbii având o mare dorință de revanșă după înfrângerea din tur. Cine pierde dintre Ucraina și Macedonia de Nord își poate lua adio de la calificare, iar Italia încearcă să marcheze mai mult de două goluri Maltei pentru prima dată în ultimii 36 de ani. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, pentru o singură cotă. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de sâmbătă, 14 octombrie, am ales patru dintre meciurile programate în preliminariile EURO 2024 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe opt piețe diferite de pariere. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc!

Tipserii recomanda:  Napoli înfruntă Barcelona după ce și-a dat afară antrenorul. Un duel care a generat multe goluri de-a lungul ultimelor confruntări

Ucraina – Macedonia de Nord (16:00)

Rezultat final – Ucraina (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.02)

Echipa Ucrainei a câștigat meciul tur în calitate de gazdă, cu 3-2. De altfel, ultimele cinci meciuri disputate de ucraineni au fost partide în care ambele echipe au marcat. În ultimele opt meciuri jucate de nord-macedoneni aceștia au avut un singur meci în care n-au înscris, contra Angliei. Cine pierde acest meci își poate lua adio de la calificare.

Slovenia – Finlanda (19:00)

Șansă dublă – X2 (cota 1.93)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.93)

Slovenia este neînvinsă în ultimele șase meciuri de acasă, interval în care a obținut patru victorii și două remize. Această serie include succese cu Danemarca și Norvegia, două echipe nordice la fel ca Finlanda. Echipa din țara celor 1000 de lacuri are doar două victorii în ultimele șase deplasări. Finlanda s-a impus în tur, cu 2-0, dar Slovenia conduce clasamentul din Grupa H.

Ungaria – Serbia (21:45)

Rezultat final – Egal (cota 3.15)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.75)

Ungaria traversează o perioadă extrem de pozitivă, cu o singură înfrângere în ultimele 12 meciuri disputate. Ambele echipe au marcat în precedentele patru meciuri susținute de Serbia. Trei din ultimele patru meciuri directe între Ungaria și Serbia au fost decise la un singur gol diferență. Ungaria s-a impus în meciul tur de la Belgrad, cu 2-1. Serbia a plecat neînvinsă din ultimele două vizite în Ungaria. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte pe primele două locuri din Grupa G.

Tipserii recomanda:  Napoli înfruntă Barcelona după ce și-a dat afară antrenorul. Un duel care a generat multe goluri de-a lungul ultimelor confruntări

Italia – Malta (21:45)

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.91)
Malta cornere – Peste 1.5 (cota 1.52)

Italia a câștigat toate cele nouă întâlniri de până acum cu Malta. Echipa insulară a pierdut toate meciurile din grupa de calificare la EURO 2024 și a marcat un singur gol, primind în schimb nu mai puțin de 11 goluri. Italia s-a impus în meciul tur, cu 2-0. De altfel, ultimele cinci meciuri directe au fost partide de sub 2.5 goluri fiecare. Italia a marcat ultima oară Maltei mai mult de două goluri într-un meci în anul 1987.

Cota aproape 200!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Ucraina – Macedonia de Nord, Ungaria – Serbia, Slovenia – Finlanda și Italia – Malta din preliminariile EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 185.42, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 9.270,94 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

NOU: Provocarea Hat-Trick!

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial.

Tipserii recomanda:  Napoli înfruntă Barcelona după ce și-a dat afară antrenorul. Un duel care a generat multe goluri de-a lungul ultimelor confruntări

Spre exemplu, la partida Italia – Malta pentru un eventual hat-trick reușit de Domenico Berardi cota oferită de Betano este de 10.25.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Joi 22.02.2024

Ponturile zilei la pariuri Alexander - Joi 22 februarie 2024

Ponturile zilei la pariuri Vladimir - Joi 22.02.2024

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Miercuri 21 Februarie 2024 – Cota 2.02 – Castig potential 607 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Miercuri 21 Februarie - Cota 3.10 – Castig potential 310 RON

Biletul zilei SUPER-COTA SUPERBET – Miercuri 21 Februarie - Cota 1.95 Castig potential 390 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!