Cota 7.0 pentru FCSB sa castige cu Astra plus Abonament Premium pentru 60 de zile!

Cota 7.0 pentru FCSB sa castige cu Astra plus Abonament Premium pentru 60 de zile!

Cota 7.0 pentru FCSB sa castige cu Astra plus Abonament Premium pentru 60 de zile!

Final incins de sezon in Liga 1, prieteni. FCSB are nevoie de victorie cu Astra Giurgiu si sa spere ca CFR Cluj n-o invinge pe Viitorul pentru a-si trece in palmares un nou titlu de campioana. Betfair, una din cele mai bune case de pariuri online din lume, ofera o cota de 7.0 pentru ca formatia “ros albastra” s-o invinga pe Astra Giurgiu. Cota 7.0 pentru FCSB sa castige cu Astra plus Abonament Premium pentru 60 de zile!

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10 pentru orice pariu din oferta pentru FCSB vs Astra Giurgiu


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai sus un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNDO.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 7.0 pentru victoria trupei lui Nicolae Dica. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

1 Daca FCSB va castiga, miza plasata pe succesul lui Budescu & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

  • Vrei cel mai bun Cashout din cate exista?
  • Sau cele mai bune optiuni live?

Atunci casa de pariuri online Betfair este recomandarea noastra pentru tine! Deschide un cont nou la Betfair de pe acest link pentru a juca alaturi de cei mai buni pariori din lume, la cea mai buna casa de pariuri din lume!


Dupa ce ai profitat de aceasta SUPER cota de 7.0, te mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

ABONAMENT SUPERPONT PREMIUM GRATUIT 60 DE ZILE!

  • Imediat dupa ce ai deschis contul la Betfair de pe linkurile sau imaginea de mai sus si ai pariat cei 50 RON pe victoria “ros albastrilor”, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 60 de zile accesand Acest LINK sau trimite un mesaj in privat pe pagina de Facebook Pontul-zilei! Dureaza doar un minut!

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *