Cota 10 pentru un succes al dinamovistilor cu Gaz Metan Medias

Cota 10 pentru un succes al dinamovistilor cu Gaz Metan Medias

Cota 10 pentru un succes al dinamovistilor cu Gaz Metan Medias

Gaz Metan, una din formatiile candidate la retrogradarea in esalonul secund la sfarsitul actualei stagiuni, dupa parerea mea, va juca in aceasta runda cu Dinamo, echipa care arata bine in aceasta editie de Liga 1. Cota 10 pentru un succes al dinamovistilor cu Gaz Metan Medias.

Te-ar mai putea interesa si:


Pariaza pe victoria celor de la FCSB cu Chiajna la cota 10

Pariaza pe victoria oricarei echipe din Liga 1 la cota 10

Arsenal vs Chelsea | Cote de 10 si 8 pentru victorie in Supercupa Angliei


Gaz Metan Medias, pare a fi o paine de mancat pentru “cainii rosii” in partida de luni, tocmai de accea, eu va spun sa nu ratati cota de 10 oferita de NetBet, una dintre cele mai bune agentii de pariuri online din Romania, pentru un succes al “haitei” lui “Gurita” Contra contra baietilor profesorului Cristi Pustai.

Deschide un cont de parior, acum, de pe acest LINK cu bonus cod LIGA 1.

Depune apoi in contul tau de parior nou deschis la NetBet ( Atentie, depunerea sa nu fie facuta din paysafecard sau skrill, pentru ca nu veti beneficia de cota 10.0 ).

Pariaza PRE LIVE pe victoria celor de la Dinamo cu Gaz Metan Medias cu o miza de MAXIM 40 RON.

Daca pariul tau va fi castigator, vei primi de la NetBet castigul acumulat in urma cotei normale, iar in maxim 48 de ore vei primi si diferenta care va fi calculata la cota 10.0!

In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, in cazul in care Dinamo nu castiga desigur, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).


  • Inainte de a participa si paria pe un succes romanesc in Azerbaijan, te rog sa citesti AICI termenii si conditiile promotiei.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *