COTA 10 pentru Simona Halep sa castige cu Naomi Osaka sau dublul mizei inapoi!

COTA 10 pentru Simona Halep sa castige cu Naomi Osaka sau dublul mizei inapoi!

COTA 10 pentru Simona Halep sa castige cu Naomi Osaka sau dublul mizei inapoi!

Simona Halep îşi continuă anul excelent şi la Indian Wells, unde a ajuns deja în semifinale şi e considerată de specialişti marea favorită la câştigarea trofeului. Românca înfruntă în bătălia pentru un loc în finala una dintre revelaţiile turneului, japoneza Naomi Osaka, jucatoare care a pierdut toate cele 3 intalniri directe de pana acum contra Simonei. Pentru duelul de maine seara, de la ora 21:00, casa de pariuri online NetBet, cea mai buna din Romania pentru Live, va ofera o cota de 10.0 pentru victoria Simonei. COTA 10 pentru Simona Halep sa castige cu Petra Martic sau dublul mizei inapoi!

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10 pentru Federer sa castige cu Hyeon Chung sau dublul mizei inapoi!


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul TENIS.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 50 RON Pre-Live pe victoria Simonei Halep in meciul acesteia cu japoneza Naomi Osaka.

1 Daca Simona Halep va CASTIGA, greu de crezut ca nu se va intampla asa, pariul plasat se va inmulti la cota 10.0,iar castigurile vor fi adaugate in contul tau de parior in maxim 48 de ore.

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Această promoție este valabilă pentru un timp limitat. Toate pariurile plasate dupa ora de incepere a meciurilor, nu se vor lua în considerare.
  • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 48 ore.
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de patru ori (x4) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Cerinţele de pariere a bonusului trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la primire.
  • Inainte de a aplica pentru aceasta promotie, am sa va rog sa cititi cu atentie Aici termenii si conditiile acestei oferte !!!

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *