Select your Top Menu from wp menus

Cota 10 pentru orice pariu din oferta pentru Barcelona vs Chelsea

Cota 10 pentru orice pariu din oferta pentru Barcelona vs Chelsea

Cota 10 pentru orice pariu din oferta pentru Barcelona vs Chelsea

Mansa retur din optimile Ligii Campionilor dintre Barcelona si Chelsea, in tur 1-1, aduce de la NetBet, cea mai buna casa de pariuri online pentru Live, cea mai smechera oferta. Mai exact, NetBet ofera cota 10 pentru orice pariu, indiferent de cota, din oferta existenta pentru duelul de pe Camp Nou.

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 13.0 pentru Bayern sa se califice in sferturile Ligii Campionilor plus Abonament Premium 60 de zile!


1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA10.

2 Plaseaza un prim pariu de maxim 50 RON Pre-Live pe ORICE PARIU din oferta existenta la NetBet pentru duelul dintre Barcelona si Chelsea.

  • Spre exemplu, eu as miza pe “Over 0.5 goluri marcate in meci”. In acest moment pariul la cota normala are o valoare de 1.02, dar daca deschideti cont de parior la NetBet de pe unul din linkurile din articol sau imaginea de mai sus, acesta se va inmulti automat cu cota marita. 

1 Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Dacă pariul e pierzător, NetBet îți dă banii înapoi! DUBLUL MIZEI!!
  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze Suportul NetBet
  • În cazul în care pariul e necâștigător, NetBet returnează banii sub formă de bonus, în limita a 100 RON.(dublul mizei maxime)
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de şase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
Tipserii recomanda:  Depune până sâmbătă la Maxbet si primesti un pariu Gratuit în valoare de 200 RON

Dupa ce ai profitat de aceasta SUPER COTAte mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

ABONAMENT SUPERPONT PREMIUM GRATUIT 60 DE ZILE!

  • Imediat dupa ce ai deschis contul la NetBet de pe linkurile sau imaginea de mai sus si ai pariat cei 50 RON pe orice pariu din oferta pentru Barcelona vs Chelsea, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 60 de zile accesand Acest LINK sau trimite un mesaj in privat pe pagina de Facebook Pontul-zilei! Dureaza doar un minut!

 

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga


UN VOUCHER
de 100RON

Aboneaza-te la newsletter