“Castiguri de Campion” si-a desemnat deja primii castigatori – Participa la Superbet la cel mai tare concurs al toamnei!

Adaugat: octombrie 9, 2019
Actualizat: octombrie 9, 2019
Tipster: MRS
0 comentarii

Asa cum deja v-am anuntat, Superbet, cea mai populara casa de pariuri din Romania, desfasoara in aceasta perioada concursul “Castiguri de Campion la Superbet“, campanie in cadrul careia poti castiga zilnic premii substantiale in bani.

Deschide cont la Superbet de AICI si
primesti bonus pana la 500 RON!

Simte-te si tu ca un campion si, cel mai important, castiga precum un campion! Inscrie aici biletul pariat, indiferent daca este castigator sau pierdut, si poti castiga zilnic premii in bani.

Mecanismul promotiei este cat se poate de simplu:

  • In perioada 30 septembrie – 27 octombrie, pariorii au posibilitatea sa inscrie biletele jucate, indiferent daca sunt castigatoare sau nu, si astfel sa participe la tragerile la sorti pentru desemnarea norocosilor castigatori. Pentru ca un bilet sa fie eligibil pentru a participa la promotie trebuia sa aiba o suma minima pariata de 20 RON, iar cota totala sa fie de minim 1.50.
  • Jucatorii au la dispozitie 3 modalitati de a inscrie biletele in tombola: pe site-ul dedicat promotiei www.promotii.superbet.ro, prin SMS la 1704, gratuit in toate retelele, sau prin intermediul aplicatiei de mobil a Superbet, Sports App.
  • Rezultate ale extragerilor, precum si regulamentul competitiei, pot fi consultate pe www.promotii.superbet.ro 

Premiile oferite castigatorilor sunt urmatoarele:

  • Premiu zilnic 1.000 EUR prin tragere la sorti
  • Premiu saptamanal 5.000 EUR prin tragere la sorti
  • Premiu final 20.000 EUR prin tragere la sorti (pe 28 octombrie).

Premiile saptamanale vor fi acordate in cadrul unor show-uri gazduite de o agentie Superbet din Bucuresti si vor fi extrase de actorul de comedie, Dan Badea, si de catre fostul mare portar al nationalei Romaniei, inconfundabilul Rica Raducanu. Aceste show-uri pot fi urmarite live pe pagina de Facebook a Superbet, pe pagina de Facebook a Prosport, precum si pe prosport.ro.

Dupa prima saptamana a campaniei, Superbet a acordat deja 8 premii zilnice, precum si premiul saptamanal in valoare de 5.000 EURO, care a mers la Negresti-Oas catre un parior care inscrisese in prealabil 11 bilete pentru tombola. Mai jos aveti pozele unora dintre fericitii castigatori. Fii si tu unul dintre ei!

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 28 Februarie 2020 RUSIA Premier League
28.02.2020 17:30

Ponturi Svetlana Kuznetsova-Aryna Sabalenka tennis 28-februarie-2020 WTA Doha
28.02.2020

Ponturi Renzo Olivo-Hugo Dellien tennis 28-februarie-2020 ATP Santiago
28.02.2020

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Vineri 28 Februarie 2020 – Cota 2.35 – Castig potential 706 RON

Biletul zilei tenis ERC – Vineri 28 Februarie 2020 – Cota 2.33 – Castig potential 699 RON

Biletul zilei MRS – Vineri 28 Februarie – Cota 1.92 – Castig potential 388 RON