Select your Top Menu from wp menus

“Castiguri de Campion” si-a desemnat deja primii castigatori – Participa la Superbet la cel mai tare concurs al toamnei!

Asa cum deja v-am anuntat, Superbet, cea mai populara casa de pariuri din Romania, desfasoara in aceasta perioada concursul “Castiguri de Campion la Superbet“, campanie in cadrul careia poti castiga zilnic premii substantiale in bani.

Deschide cont la Superbet de AICI si primesti bonus pana la 500 RON!

Simte-te si tu ca un campion si, cel mai important, castiga precum un campion! Inscrie aici biletul pariat, indiferent daca este castigator sau pierdut, si poti castiga zilnic premii in bani.

Mecanismul promotiei este cat se poate de simplu:

  • In perioada 30 septembrie – 27 octombrie, pariorii au posibilitatea sa inscrie biletele jucate, indiferent daca sunt castigatoare sau nu, si astfel sa participe la tragerile la sorti pentru desemnarea norocosilor castigatori. Pentru ca un bilet sa fie eligibil pentru a participa la promotie trebuia sa aiba o suma minima pariata de 20 RON, iar cota totala sa fie de minim 1.50.
  • Jucatorii au la dispozitie 3 modalitati de a inscrie biletele in tombola: pe site-ul dedicat promotiei www.promotii.superbet.ro, prin SMS la 1704, gratuit in toate retelele, sau prin intermediul aplicatiei de mobil a Superbet, Sports App.
  • Rezultate ale extragerilor, precum si regulamentul competitiei, pot fi consultate pe www.promotii.superbet.ro 

Premiile oferite castigatorilor sunt urmatoarele:

  • Premiu zilnic 1.000 EUR prin tragere la sorti
  • Premiu saptamanal 5.000 EUR prin tragere la sorti
  • Premiu final 20.000 EUR prin tragere la sorti (pe 28 octombrie).

Premiile saptamanale vor fi acordate in cadrul unor show-uri gazduite de o agentie Superbet din Bucuresti si vor fi extrase de actorul de comedie, Dan Badea, si de catre fostul mare portar al nationalei Romaniei, inconfundabilul Rica Raducanu. Aceste show-uri pot fi urmarite live pe pagina de Facebook a Superbet, pe pagina de Facebook a Prosport, precum si pe prosport.ro.

Dupa prima saptamana a campaniei, Superbet a acordat deja 8 premii zilnice, precum si premiul saptamanal in valoare de 5.000 EURO, care a mers la Negresti-Oas catre un parior care inscrisese in prealabil 11 bilete pentru tombola. Mai jos aveti pozele unora dintre fericitii castigatori. Fii si tu unul dintre ei!

 

 

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS