Select your Top Menu from wp menus

Casa Pariurilor a implementat procesatorul de plăți Safecharge pentru retragerile prin transfer bancar!

Casa Pariurilor s-a aliniat reglementărilor impuse de lege și, începând cu 18 septembrie, a implementat procesatorul de plăți Safecharge pentru retragerile prin transfer bancar.

Avantaje Casa Pariurilor

Din cauza unor probleme tehnice avute la procesator, retragerile prin transfer bancar efectuate după această dată au avut întârzieri. Ne cerem scuze pentru neplăcerile întâmpinate și vă informăm că procesatorul a remediat deja problema, urmând ca tranzacțiile să se efectueze în condiții optime.

Casa Pariurilor îi asigură pe toți clienții că nu există niciun pericol în privința tranzacției și că vor primi în conturi suma retrasă.

Toate retragerile prin transfer bancar durează în mod uzual între 2 și 5 zile lucrătoare, putând exista și excepții de la această regulă, în funcție de băncile în cauză, putând ajunge și la peste 10 zile lucrătoare.

O metodă mult mai rapidă, pe care o recomandăm clienților noștri, este cea a retragerii prin cardul de credit, când tranzacția se efectuează în aproximativ 2-3 zile, în cele mai multe cazuri.

Clienții Casa Pariurilor au la dispoziție și metoda de retragere în cele peste 740 de agenții. Casa Pariurilor le mulțumește tuturor clienților pentru înțelegere și îi asigură că pune întotdeauna pe primul plan transparența, seriozitatea și grija de a oferi cele mai bune servicii.

Tipserii recomanda:  Pariaza pe Feroe vs Romania si primesti un Freebet de la Unibet!

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS