Casa Pariurilor a implementat procesatorul de plăți Safecharge pentru retragerile prin transfer bancar!

Adaugat: octombrie 11, 2019
Actualizat: octombrie 11, 2019
Tipster: Alyn
0 comentarii

Casa Pariurilor s-a aliniat reglementărilor impuse de lege și, începând cu 18 septembrie, a implementat procesatorul de plăți Safecharge pentru retragerile prin transfer bancar.

Avantaje Casa Pariurilor

Din cauza unor probleme tehnice avute la procesator, retragerile prin transfer bancar efectuate după această dată au avut întârzieri. Ne cerem scuze pentru neplăcerile întâmpinate și vă informăm că procesatorul a remediat deja problema, urmând ca tranzacțiile să se efectueze în condiții optime.

Casa Pariurilor îi asigură pe toți clienții că nu există niciun pericol în privința tranzacției și că vor primi în conturi suma retrasă.

Toate retragerile prin transfer bancar durează în mod uzual între 2 și 5 zile lucrătoare, putând exista și excepții de la această regulă, în funcție de băncile în cauză, putând ajunge și la peste 10 zile lucrătoare.

O metodă mult mai rapidă, pe care o recomandăm clienților noștri, este cea a retragerii prin cardul de credit, când tranzacția se efectuează în aproximativ 2-3 zile, în cele mai multe cazuri.

Clienții Casa Pariurilor au la dispoziție și metoda de retragere în cele peste 740 de agenții. Casa Pariurilor le mulțumește tuturor clienților pentru înțelegere și îi asigură că pune întotdeauna pe primul plan transparența, seriozitatea și grija de a oferi cele mai bune servicii.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Svetlana Kuznetsova-Aryna Sabalenka tennis 28-februarie-2020 WTA Doha
28.02.2020

Ponturi Renzo Olivo-Hugo Dellien tennis 28-februarie-2020 ATP Santiago
28.02.2020

Ponturi Karlsruhe - Nurnberg fotbal 28-februarie-2020 2. Bundesliga
28.02.2020 19:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Vineri 28 Februarie – Cota 195 – Castig potential 3728 RON

Biletul zilei tenis ERC – Joi 27 Februarie 2020 – Cota 2.24 – Castig potential 670 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Joi 27 Februarie 2020 – Cota 2.66 – Castig potential 798 RON