Bonus 200 RON daca pariezi pe orice meci din Europa League la cota minima 1.20

Bonus 200 RON daca pariezi pe orice meci din Europa League la cota minima 1.20

Bonus 200 RON daca pariezi pe orice meci din Europa League la cota minima 1.20

Prima etapa a grupelor Europa League se va desfasura joi, iar NetBet, una din cele mai bune case de pariuri online din Romania, vine cu o oferta de nerefuzat de catre toti pariorii care inca nu au un cont deschis la agentia aflata in topul preferintelor pariorilor din Romania. Bonus 200 RON daca pariezi pe orice meci din Europa League la cota minima 1.20!

Cum este posibil ca in urma oricarui pariu plasat pe meciurile din Europa League, la cota minima de 1.20, sa primesti Bonus 200 RON? Urmeaza pasii de mai jos si daca-i vei respecta pana in cel mai mic detaliu, vei primi 200 RON indiferent daca pariul plasat va fi castigator sau pierzator!

1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul BONUS200.

2 Plaseaza un prim pariu de minim 50 RON Pre-Live pe orice meci care se va juca joi in Europa League, la cota de minim 1.20!

1 Daca ai urmat pasii de mai sus, indiferent de rezultatul pariului plasat, NetBet iti va oferi un Bonus de 200 RON.

  • Inainte de a aplica pentru aceasta promotie, am sa va rog sa cititi cu atentie Aici termenii si conditiile acestei oferte !!!

Spre exemplu, sa spunem ca plasati 50 RON pe Guimaraes vs Salzburg @ Peste 1.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.31! Daca pariul va fi castigator, veti primi, pe langa castigul normal ( 50 x 1.31 ), inca 200 RON! Daca nu va fi castigator, nu pierdeti nimic, ba din contra, veti primi acelasi Bonus de 200 RON!

Mult succes la pariuri!

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *