Betano susține ecranizarea poveștii impresionante de viață a rugbistului George Baltă, în filmul „Mai Departe”

Adaugat: octombrie 20, 2023
Actualizat: octombrie 20, 2023
Tipster: MRS
0 comentarii

Betano susține ecranizarea poveștii impresionante de viață

a rugbistului George Baltă, în filmul „Mai Departe”

BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, susține filmul „Mai Departe”, creat și produs de Tedy Necula, care spune povestea uimitoare a vieții jucătorului de rugby George Baltă. Filmul intră în cinematografe pe 27 octombrie și prezintă călătoria incredibilă a jucătorului, care, după un accident petrecut în timpul unui antrenament, și-a reconstruit viața și a devenit un model viu al generației noastre.

În acest film, prezența lui George Baltă în rolul principal adaugă o notă de autenticitate și putere emoțională, deoarece interpretează propriul său personaj. Prin această interpretare, pelicula devine o mărturie captivantă a capacității spiritului uman de a depăși obstacolele și de a triumfa în fața dificultăților, oferind o inspirație universală pentru toți cei care o urmăresc.

„Sportul este unul dintre cei mai importanți piloni în inițiativele noastre atât globale, cât și locale. Găsim aici inspirație în felul în care sportul agregă comunități și face fani și suporteri să traiască momentele împreună. Ne bucurăm să fim alături de echipa acestui proiect cinematografic pentru a documenta o altă dimensiune a sportului, în care își pot găsi inspirația privitori din toate ariile, și a o aduce în fața publicului larg”, a declarat Roxana Dinescu, Senior Marketing Manager Betano România.

Călătoria excepțională a lui George Baltă, începând de la stadiul critic în care medicii i-au mai dat doar trei ore de viață, și ajungând apoi la descoperirea resurselor interioare pentru a-și construi un nou început și pentru a deveni un maratonist de succes, transformă filmul într-o experiență plină de intensitate emoțională, cu urcușuri și coborâșuri, deschizând astfel noi orizonturi pentru oricine să se regăsească și să se conecteze la propria lor luptă în viață.

Tipserii recomanda:  Napoli înfruntă Barcelona după ce și-a dat afară antrenorul. Un duel care a generat multe goluri de-a lungul ultimelor confruntări

„Este un film despre un erou al vieții zilelor noastre. Un erou în viață care trăiește cu bucurie fiecare moment. Nu mă interesa acest film dacă nu juca chiar George Baltă în el. L-am cunoscut pe George într-un speech acum mulți ani. M-a atras felul cum exprimă, felul cum interacționează cu provocările vieții. Nu este un film despre el, este un film despre atitudinea pe care o avem fiecare dintre noi atunci când viața cotește brusc la dreapta sau la stânga. Cum merge mai departe? Asta-i întrebarea. Iubesc poveștile care inspră, care te ajută să găsești ceea ce te bucură în tine și în cei din jurul tău, când vezi astfel de povești”, Tedy Necula, regizor.

Susținerea filmului „Mai Departe” completează seria inițiativelor Betano dedicate sportului și sportivilor români și contribuie la dezvoltarea proiectelor artistice locale către publicul larg.

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Joi 22.02.2024

Ponturile zilei la pariuri Alexander - Joi 22 februarie 2024

Ponturile zilei la pariuri Vladimir - Joi 22.02.2024

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Miercuri 21 Februarie 2024 – Cota 2.02 – Castig potential 607 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Miercuri 21 Februarie - Cota 3.10 – Castig potential 310 RON

Biletul zilei SUPER-COTA SUPERBET – Miercuri 21 Februarie - Cota 1.95 Castig potential 390 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!