Inchide

Betano Masters Europe la CS:GO! Nexus Gaming se bate cu echipe de top europene

Adaugat: iulie 2, 2020
Actualizat: iulie 2, 2020
Tipster: MRS
0 comentarii

Betano Masters Europe la CS:GO! Nexus Gaming se bate cu echipe de top europene

Betano continuă Rush-ul la CS:GO! După Betano Masters România, operatorul de pariuri și cazinou organizează acum primul turneu internațional: Betano Masters Europe, între 2 – 15 iulie, competiție la care participă cele mai puternice echipe din eSportsul european.

În cadrul turneului participă cele mai importante patru echipe de gaming din România, Germania și Portugalia. Echipele reprezentante se duelează, nu doar pentru trofeu și titulatura de campioni, ci și pentru premiile care au o valoare totală de 15.000 de euro!

Fiecare dintre cele trei țări participante a putut oferi două wildcarduri, iar celelalte două reprezentante fiind stabilite în urma calificărilor turneului, care au avut loc weekendul trecut.

Cele douăsprezece echipe participante vor fi repartizate în patru grupe a câte trei echipe, iar toate partidele se vor disputa într-o singură hartă. Un meci este câștigat de către clubul care ajunge primul la 16 puncte. Primele două clasate din fiecare grupă vor avansa în Play-Off, iar în caz de egalitate (fiecare echipă are trei victorii), diferența va fi făcută în funcție de „golaveraj”.

Odată cu Play-Off-ul crește și numărul de hărți jucate în meci. Sistemul devine în fazele finale „cel mai bun din 3”, din care avansează echipa care se impune în două dintre hărțile jucate.

Nexus Gaming, printre favorite la titlu

România va fi reprezentată de:

  •   Nexus Gaming – echipă clasată pe locul 101 în lumea eSports. Deși imprevizibilă uneori, echipa vine după rezultate foarte bune în ultima perioadă și e printre favorite la câștigarea titlului;
  •   GameAgents – au reușit să schimbe toți jucătorii chiar înainte de acest turneu. O echipă nouă, cu potențial, dar puțină experiență. Pot câștiga o partidă bazându-se pe abilitățile individuale ale jucătorilor, în special în faza grupelor, acolo unde meciurile au o singură hartă;
  •   cooL Gaming IDM – Cu un grup format doar din jucători fără experiență, dar cu potențial, par a fi printe outsiderii turneului;
  •   L4ORG – Sunt o echipă formată din jucători foarte buni, care au cochetat puțin și cu Nexus pentru o scurtă perioadă. Zilele trecute au învins-o pe Nexus cu 16-14, anunțându-și candidatura pentru trofeu.

Germania va fi reprezentată de BIG. Omen Academy, Unicorns of Love, No Limit Gaming, Rhein-Neckar, în timp ce pentru Portugalia se vor alinia în rând VODAFONE GIANTS, For The Win, BaeconGG și eXploit.

Componența grupelor și programul meciurilor:

Grupa A, formată din BIG. Omen Academy, Game Agents, Baecon își vor disputa partidele pe 2 iulie, începând cu ora 17:30.

Grupa B, formată din Nexus Gaming, For The Win, Rhein-Neckar își vor disputa partidele pe 6 iulie, începând cu ora 17:30.

Grupa C, formată din Unicorns of Love, cooL.Gaming IDM, eXploit își vor disputa partidele pe 7 iulie, începând cu ora 17:30.

Grupa D, formată din Vodafone Giants, L4ORG, No Limit Gaming își vor disputa partidele pe 8 iulie, începând cu ora 17:30.

Turneul este transmis LIVE pe canalul de YouTube Betano România, iar pe site-ul și aplicația Betano vei găsi cele mai bune cote pentru a intra și tu în joc alături de cei mai importanți gameri din România!

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Lesia Tsurenko-Ana Bogdan tennis 12-august-2020 WTA Praga
12.08.2020

Ponturi Malmo FF-Orebro fotbal 12-august-2020 Allsvenskan
12.08.2020 20:00

Ponturi Irina Begu-Leonie Kung tennis 12-august-2020 WTA Praga
12.08.2020

Biletele Zilei

Biletul Tipsterilor PZ – Marti 11 August – Cota 6.18 – Castig potential 618 RON

Biletul zilei tenis ERC – Marti 11 August 2020 – Cota 2.62 – Castig potential 784 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Marti 11 August 2020 – Cota 2.17 – Castig potential 652 RON