Amicale în fotbalul european. Cu Bet Builder, pe Betano, cele mai jucate cote sunt pe același bilet

Adaugat: martie 25, 2024
Actualizat: martie 25, 2024
Tipster: MRS
0 comentarii

Amicale în fotbalul european. Cu Bet Builder, pe Betano, cele mai jucate cote sunt pe același bilet

Fereastra meciurilor internaționale continuă, luni, 25 martie, cu mai multe partide interesante din fotbalul european. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Guimaraes, 03/21/2024 – Portugal s AA football team hosted the Swedish national team, Nationalteam this evening at the D. Afonso Henriques Stadium in a preparatory game for Euro 2024. Viktor Gyökeres Joao Palhinha Miguel Pereira/Global Imagens CI_SPORT_20240321_48542612 Guimaraes Portugal Copyright: xMiguelxPereira/GlobalxImagens/AtlÃnticoxPressx

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 25 martie, am ales patru dintre meciurile amicale programate și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Azerbaidjan – Bulgaria (luni, 25 martie 2024, 18:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)
Șansă dublă – 1X (cota 1.52)

Bulgaria a câștigat un singur meci din ultimele cinci disputate, amicalul cu Tanzania, scor 1-0. Azerbaidjan a înregistrat trei victorii și două înfrângeri în ultimele cinci meciuri disputate, partide în care o singură echipă a marcat.

Tipserii recomanda:  Cupa României Betano a ajuns în faza semifinalelor. Două meciuri, toate pariurile preferate, un singur bilet cu Bet Builder!

Cipru – Serbia (luni, 25 martie 2024, 19:00)

Rezultat final – Serbia (cota 1.31)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.34)

Meci între două echipe care au obținut fiecare câte o victorie în ultimele cinci meciuri jucate. Serbia a pierdut ultimul amical în deplasare cu Rusia, scor 4-0, în timp ce selecționata Ciprului a remizat pe teren propriu cu Letonia. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri ale Serbiei.

Muntenegru – Macedonia de Nord (luni, 25 martie 2024, 19:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87)
Șansă dublă – 1X (cota 1.45)

Macedonia de Nord vine după două rezultate de egalitate (1-1) înregistrate cu Anglia și Moldova. Muntenegru a câștigat trei meciuri și a pierdut alte două din ultimele cinci jucate. Pe teren propriu muntenegrenii s-au impus în ultimele trei partide, în fiecare marcând cel puțin de două ori.

Suedia – Albania (luni, 25 martie 2024, 20:00)

Rezultat final – Suedia (cota 1.65)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.78)

Ambele echipe au pierdut meciurile amicale disputate cu doar câteva zile în urmă. Suedia a luat cinci goluri în Portugalia, în timp ce Albania a fost spulberată de Chile pe teren propriu, scor 3-0. A fost prima înfrângere pentru albanezi după opt meciuri fără eșec. Pe teren propriu Suedia a câștigat patru din ultimele cinci meciuri disputate.

Cota de aproape 30

Astfel, cu Bet Builder activat la cele patru meciuri amicale de mai sus poți ajunge la o cotă cumulată de 27.87, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi 278,75 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Tipserii recomanda:  Cupa României Betano a ajuns în faza semifinalelor. Două meciuri, toate pariurile preferate, un singur bilet cu Bet Builder!

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 17 Aprilie Liga Campionilor
170.4.2024 22:00

Ponturile zilei din tenis - Miercuri 17.04.2024

Ponturile zilei la pariuri sportive - Miercuri 17 aprilie 2024

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis – Miercuri 17 Aprilie 2024 – Cota 2.38 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Miercuri 17 Aprilie - Cota 3.50 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei – Miercuri 17 Aprilie 2024 – Cota 2.09 – Castig potential 627 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!