Ai mizat pe Manchester United că va câștiga la Copenhaga? Ai câștigat cu Betano Avantaj

Adaugat: noiembrie 9, 2023
Actualizat: noiembrie 9, 2023
Tipster: Alyn
0 comentarii

Încă o dată 2-0 s-a dovedit a fi un scor periculos și cei de la Manchester United au trăit pe propria piele cum e să ai un asemenea avantaj pe tabelă în timpul meciului și totuși la final adversarii să pună mâna pe toate punctele. Cu Betano Avantaj nu au existat pierzători în meciul dintre FC Copenhaga și Manchester United indiferent de echipa pe care s-a mizat.

FC Copenhagen v Manchester United, ManU UEFA Champions League, Copenhagen, Denmark Copenhagen, Denmark. 08th, November 2023. Elias Achouri 30 of FC Copenhagen and Marcus Rashford 10 of Manchester United seen during the UEFA Champions League match between FC Copenhagen and Manchester United at Parken in Copenhagen. Copenhagen Denmark PUBLICATIONxNOTxINxDENxNORxFINxBEL Copyright: xGonzalesxPhoto/TobiasxJorgensenx

Manchester United a ajuns în capitala Danemarcei condamnată la victorie pentru a avea în continuare soarta parcursului din Liga Campionilor în propriile mâini.

Jucătorii pregătiți de Erik Ten Hag au dominat începutul meciului și au marcat două goluri în prima jumătate de oră prin danezul Rasmus Hojlund.

Cei care au pariat în oferta Betano pe succesul lui Manchester United la 2-0 în minutul 28 au avut pariul verde grație promoției Betano Avantaj, fără a mai trăi emoțiile ulterioare ale partidei de pe ”Parken”. Și nu au fost puține deloc.

Cartonașul roșu încasat de Marcus Rashford în finalul primei reprize a schimbat complet datele problemei. Copenhaga a venit peste careul celor de la Manchester United și până la pauză tabela s-a modificat de două ori, scorul redevenind egal (2-2).

Manchester United a revenit la conducere în partea secundă în urma unui penalty transformat de Bruno Fernandes, dar finalul a aparținut gazdelor. Copenhaga a marcat de două ori într-un interval de doar cinci minute prin Lukas Lerager și Roony Bardghji (17 ani) pentru un succes istoric în urma căruia trupa engleză rămâne ultima în clasament.

Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Tipserii recomanda:  Activează modul Betano la ultimele două meciuri din etapei a 19-a și joacă cele mai bune cote pe același bilet, cu Bet Builder!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Marți 12.12.2023

Pontul Zilei 11 Decembrie TURCIA Super Lig
11.12.2023 19:00

Ponturile zilei la pariuri Vladimir - Luni 11.12.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei TUDOR – Luni 11 Decembrie 2023 – Cota 2.4 – Castig potential 720 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Luni 11 Decembrie - Cota 3.10 – Castig potential 310 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 11 Decembrie 2023 – Cota 2.12 – Castig potential 638 RON

111 rotiri sau 30 RON - FĂRĂ DEPUNERE!