Ai cota 50.0 pentru 1, X sau 2 in meciurile din cupele europene

Ai cota 50.0 pentru 1, X sau 2 in meciurile din cupele europene

Ai cota 50.0 pentru 1, X sau 2 in meciurile din cupele europene

In aceasta saptamana avem din nou etapa in Champions League si Europa League, prima a returului fazei grupelor. Ne asteapta meciuri tari in care sansele sa vedem multe goluri sunt destul de ridicate, dar si partide in care echilibrul va fi la el acasa, golurile putand lipsi cu desavarsire.

Pentru meciurile saptamanii din Champions League si Europa League, NetBet, cea mai buna casa online din Romania pentru Live, are o cota de 50.0 pentru cei care aleg sa se inscrie de pe acest link si sa mizeze pe 1, X sau 2!

1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA50.

2 Plaseaza un prim pariu Pre-Live la cota normala pe 1, X sau 2 in orice meci de Champions league sau Europa League. 10 RON din miza plasata vor fi multiplicati la COTA 50.0!

1 Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze suportul acestei case de pariuri.
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de şase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
Aici incasezi 500 lei cu doar 10 pariati pe victorie Djokovic in finala ATP Finals

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *