200 RON CASHBACK pentru Europa League!

200 RON CASHBACK pentru Europa League!

Dupa doua zile aprinse in care am asistat la meciuri din Champions League, astazi va debuta si Europa League, acolo unde FCSB ne reprezinta tara. Cu aceasta ocazie, NetBet iti ofera 200 RON CASHBACK pentru Europa League! Citeste articolul pentru detalii.

200 RON CASHBACK pentru Europa League!

Plasează cel puțin 4 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.5 pe câte un meci distinct din Europa League (14/09).

Dacă nu ai noroc și vei avea bilete pierzătoare, NetBet iti ramburseaza întreaga miză plasată în limita a 200 RON cumulat, sub formă de bonus.

Iata ce trebuie sa faci:

  1. Acceseaza contul tau NetBet – Daca nu ai unul, click aici si deschide unul acum, pentru ca ai cel mai mare Bonus de bun venit din Romania – Pana la 1.500 RON.

  2. Inscrie-te la promotie accesand ramura PROMOTII de pe site-ul NetBet.

  3. Plasează cel puțin 4 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.5 pe meciurile din Europa League, iar pariurile necâștigătoare ți le rambursăm.

*NOTĂ: Doar primul pariu eligibil/meci pe Europa League e eligibil pentru CASHBACK.

*Oferta se supune unor T&C


Iata si motivele pentru care profesionistii www.pontul-zilei.com recomanda sa jucati la Netbet:

  • Cea mai buna oferta la pariuri live – pariorii din Romania au desemnat Netbet ca fiind cea mai buna casa de pariuri online pentru Live-uri. Este platforma de pariere Live cea mai apropiata de bet365, fara nicio exagerare!
  • Optiune CashOut de top. Acum poti inchide pariul sau biletul la pariuri inainte de terminarea meciului/meciurilor. Esti mereu in control in ceea ce priveste pariurile tale.
  • Varianta de mobil excelenta. Poti paria oriunde si oricand de pe mobil, cu platforma celor de la Netbet, una de top fara indoiala

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *