Pariem la cota zilei de astazi pe un duel din Cupa Egiptului

Pariem la cota zilei de astazi pe un duel din Cupa Egiptului

Pariem la cota zilei de astazi pe un duel din Cupa Egiptului

Pariem la cota zilei de astazi pe un duel din Cupa Egiptului

Pentru cota zilei de astzi prieteni am ales sa jucam la agentia de pariuri online Betano, agentie care ofera Bonus de bun venit de 100% pana la 200 RON la deschiderea unui cont de parior, pe un meci care se va juca de la ora 17.30 in Cupa Egiptului intre Wadi Degla, formatie de prima liga egipteana, si Pharco, formatie care nu spune mare lucru pariorilor. Pariem la cota zilei de astazi pe un duel din Cupa Egiptului.

De ce specialistii www.pontul-zilei.com recomanda sa va deschideti un cont la agentia de pariuri online Betano:

  • Oferta cea mai variata la pariuri – peste 5000 de evenimente pe care poti paria in orice moment, din peste 400 de campionate. Fotbal, tenis, baschet, volei plus zeci de ate sporturi se regasesc in oferta Betano
  • Cote extraordinare la pariuri – toti pariorii vor cote mari la pariuri. La agentia de pariuri online Betano ai GARANTAT cele mai tari cote, prin optiunea Pariu cu Marja Zero, cand practic casa de pariuri ofera payout 100%, practic la o serie de pariuri, agentia renunta la profitul ei, pentru ca tu sa ai cele mai bune cote!
  • Cea mai buna aplicatie de mobil/tableta – cei de la Betano au dezvoltat cea mai tare si mai inovativa aplicatie de mobil existenta. Functia “Talk and Bet” iti permite sa plasezi pariuri doar prin comanda vocala, aplicatia este ultra rapida, trimite notificari la meciurile pe care ai pariat, optiunea “Speedbet” si multe alte caracteristici exceptionale. Este o adevarata placere sa pariezi din aplicatia de mobil Betano! Vezi aici aplicația de mobil Betano!
  • Optiunea Cash Out – atat pe desktop, cat si pe mobil, atat la bilete, cat si la pariuri single. Si un payout excelent, de aproape 100% toate acestea fac din Betano una dintre cele mai bune optiuni pentru pariorii romani!

Ai toate motivele sa iti deschizi un cont nou de parior si sa joci la Betano, DOAR de pe acest link! Mai mult, In cazinoul Betano ai cele mai tari Sloturi (jocuri ca la aparate), BlackJack , Ruleta, Poker si toate șansele sa faci multi bani rapid + Bonus de bun venit de pana la 500 RON la cazinoul Betano!

Pariem la cota zilei de astazi pe un duel din Cupa Egiptului
Click pe imagine si pariaza Cota Zilei la Betano

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *