Vezi ce bonusuri si promotii ai la agentia de pariuri Maxbet

Vezi ce bonusuri si promotii ai la agentia de pariuri Maxbet

Pe langa faptul ca Maxbet este una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania, aceasta este si singura casa de pariuri online care va ofera Bonus de 50 RON fara depunere. Tocmai de aceea, no credem ca, acesta este unul din cele 3 motive pentru care pariorii romani au decis sa aleaga Maxbet. Vezi ce bonusuri si promotii ai la agentia de pariuri Maxbet.

BONUS MAXBET FARA DEPUNERE – 50 RON

Vezi ce bonusuri si promotii ai la agentia de pariuri Maxbet

In momentul in care ai efectuat verificarea contului la Maxbet agentia de pariuri online Maxbet o sa-ti ofere un Bonus de 50 RON. Pentru a primi acest bonus este necesar sa intri pe site-ul Maxbet in „Contul meu” si sa dai click pe butonul „Bonus”. Se va deschide o fereastra noua, acolo unde va trebui sa scrii codul GRATIS50 si sa apesi butonul Start.

DEPUNERE DE LA MAXBET

 • O singura persoana per locuinta/calculator/dispozitiv mobil poate aplica pentru acest bonus; nu incerca sa abuzezi si sa deschizi conturi multiple deoarece sansele de a retrage eventualele castiguri sunt aproape 0.
 • Codul bonus GRATIS50 va trebui introdus in maximum 7 zile de la verificarea contului.
 • Bonusul este valabil 7 zile din momentul in care a fost creditat; pariurile plasate trebuie sa fie stabilite in acest termen.
 • Bonusul va trebui rulat de 10 ori pe 10 pariuri distincte (pe evenimente distincte) inainte de a putea solicita o retragere.
 • Doar primul pariu jucat pe un anumit pronostic este luat in calcul la rulaj.
 • Tipurile de pariuri asiatice, par/impar, draw no bet sau alt tip de pariu care primeste cota 1 nu vor fi luate in calcul la rulaj.
 • Pariurile inchise cu optiunea Cash Out nu vor fi luate nici ele in calcul.
 • Biletele trebuie sa aiba cote de minim 2 si maxim 20 pentru a fi eligibile pentru rulaj iar la biletele multiple fiecare pronostic trebuie sa aiba o cota de cel putin 1.50.
 • Pariurile cu o miza mai mare de 10 RON nu vor fi luate in calcul la rulaj.
 • De pe urma rulajului poti retrage din soldul bonus in soldul contului in bani reali cel mult 500 RON; daca reusesti sa faci mai mult de 500 RON din bonusul fara depunere vei pierde suma care depaseste limita de 500 RON.
 • Trebuie efectuata o depunere de cel putin 100 RON inaintea de a putea retrage castigurile rezultate din acest bonus.
 • Daca soliciti o retragere inainte de a face rulajul si inainte de a efectua prima depunere de minim 100 RON vei pierde atat bonusul cat si castigurile rezultate din urma utilizarii lui.

BONUS MAXBET LA PRIMA DEPUNERE – 100% PANA LA 900 RON

Vezi ce bonusuri si promotii ai la agentia de pariuri Maxbet

Vezi ce bonusuri si promotii ai la agentia de pariuri Maxbet

Maxbet dubleaza prima depuneri sub forma de bonus pana la maxim 900 RON. Pentru a obtine acest bonus trebuie sa urmezi pasii:

 1. Deschide cont aici la Maxbet
 2. Depune minim 40 RON la pariuri sportive
 3. Pe pagina Maxbet Pariuri Sportive intra in „Contul Meu”, unde trebuie sa dai click pe tabul „Bonus”
 4. Introdu codul MAXBET100 in casuta „Cod Promotional” si apasa pe Start.

CE TREBUIE SA STII DESPRE BONUSUL PENTRU PRIMA DEPUNERE DE LA MAXBET

 • Valoarea maxima a bonusului este de 900 RON si se acorda pentru depunerile de minim 900 RON.
 • Pentru a activa bonusul este necesar sa rulezi mai intai suma depusa o data pe bilete cu cote de cel putin 2.00; la pariurile multiple fiecare pronostic trebuie sa aiba cota minima 2.00.
 • Din momentul efectuarii primei depuneri ai 7 zile la dispozitie pentru a indeplini cerinta de rulaj specificata anterior.
 • In cazul in care n-ai introdus codul promotional MAXBET100 pariurile plasate pana la momentul respectiv nu vor contribui la rulaj.
 • In cazul in care ai acest bonus activ si accepti alt bonus atunci acest bonus va fi anulat.
 • Bonusul va trebui rulat de 10 ori pe 10 pariuri distincte (cu meciuri distincte).
 • Pariurile cu o miza mai mare de 200 RON nu vor fi luate in calcul la rulaj.
 • Suma maxima care poate fi obtinuta in urma utilizarii acestui bonus este de 3.500 RON; daca vei castiga mai mult suma care depaseste 3.500 RON va fi pierduta.
 • Bonusul trebuie rulat in cel mult 30 de zile de la activare, in caz contrar toate fondurile din contul bonus urmand sa fie pierdute.
 • Daca faci o retragere inainte de a indeplini conditiile de rulaj bonusul si castigurile obtinute in urma utilizarii lui se anuleaza.
 • Mizele vor fi luate mai intai din suma depusa si dupa aceea se va paria din bonus.
 • Doar primul pariu jucat pe un anumit pronostic este luat in calcul la rulaj.
 • Tipurile de pariuri asiatice, par/impar, draw no bet sau alt tip de pariu care primeste cota 1 nu vor fi luate in calcul la rulaj.
 • Pariurile inchise cu optiunea Cash Out nu vor fi luate nici ele in calcul.

Exemplu rulaj pentru bonusul maxim de 900 RON:

 1. Depui 900 RON si folosesti codul promotional MAXBET100
 2. In urmatoarele 7 zile plasezi pariuri de 900 RON pe cote de minim 2.00*, respectand restrictiile de tipuri de pariuri prezentate mai sus.
 3. Acum vei putea paria si din bonusul de 900 RON.
 4. In cel mult 30 de zile de la momentul in care ai introdus codul MAXBET100 va trebui sa ai pariuri plasate si stabilite de 4.500 RON pe cote de cel putin 2.00, respectand de asemenea si restrictiile de tipuri de pariuri despre care am scris mai sus.
  *poti juca si cote mai mici de 2.00 sau tipuri de pariuri care nu sunt acceptate la rulaj doar ca pariurile respective nu vor fi luate in calcul la rulaj.

CLICK AICI SI DESCHIDE CONT LA MAXBET PENTRU A LUA BONUSUL DE PANA LA 900 RON!

BONUS MAXBET PENTRU PARIURI MULTIPLE

Vezi ce bonusuri si promotii ai la agentia de pariuri Maxbet

La Maxbet avem si bonusuri pentru pariuri multiple. Nu voi intra prea mult in detaliu despre ele deoarece le gasiti explicate pe pagina Promotii a casei de pariuri. O sa-ti spun doar despre ce este vorba in mare lal fiecare dintre ele.

 • Joaca pariuri multiple care contin evenimente din fotbal din anumite campionate (le gasesti pe pagina promotiei de pe site-ul Maxbet) si daca vei castiga, suplimentar o sa-ti fie acordata o suma bonus; aceasta incepe de la 5% din profit pentru biletele cu 3 pronosticuri si ajunge pana la 100% din profit pentru biletele cu minim 14 selectii. Nu se specifica nimic despre cota minima a fiecarui pronostic.
 • Joaca pariuri multiple care contin evenimente din tenis din anumite competitii (le gasesti pe pagina promotiei de pe site-ul Maxbet) si daca vei castiga suplimentar o sa-ti fie acordata o suma bonus; aceasta incepe de la 5% din profit pentru biletele cu 2 pronosticuri si ajunge pana la 50% din profit pentru biletele cu minim 12 selectii. Sunt luate in calcul doar tipurile de pariuri: castiga meciul, castiga primul set si pariurile pe set.
 • Joaca pariuri multiple care contin evenimente din baschetul european din anumite competitii (le gasesti pe pagina promotiei de pe site-ul Maxbet) si daca vei castiga suplimentar o sa-ti fie acordata o suma bonus; aceasta incepe de la 2.5% din profit pentru biletele cu 2 pronosticuri si ajunge pana la 50% din profit pentru biletele cu minim 12 selectii. Sunt luate in calcul doar tipurile de pariuri: handicap puncte si puncte totale in meci.
 • Joaca pariuri multiple care contin evenimente din sportul american (NFL, NCAAF, CFL, NBA, NCAAB, MLB SI NHL) si daca vei castiga, suplimentar o sa-ti fie acordata o suma bonus; aceasta incepe de la 2.5% din profit pentru biletele cu 3 pronosticuri si ajunge pana la 50% din profit pentru biletele cu minim 12 selectii. Nu se specifica nimic despre cota minima a fiecarui pronostic. Sunt luate in calcul doar tipurile de pariuri: total puncte / goluri, handicap puncte / goluri, totale in joc, handicap prima repriza si handicap repriza a doua.

Vezi ce bonusuri si promotii ai la agentia de pariuri Maxbet

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *