Din articol inveti cum sa faci verificarea contului Sportingbet

Din articol inveti cum sa faci verificarea contului Sportingbet

Verificarea contului la Sportingbet este foarte simpla de efecuat. Va trebui sa o faci in maxim 30 de zile de la inregistrare. Ai 2 modalitati prin care o poti face. Din articol inveti cum sa faci verificarea contului Sportingbet.

Click Aici si pariaza Live la Sportingbet la cele mai bune cote de pe piata

  1. Trimite un mail la adresa [email protected] de pe adresa de e-mail pe care ai folosit-o la deschiderea contului Sportingbet. Acest mail va trebui sa contina username-ul Sportingbet si o copie color a unui act de identitate (carte de identitate, pasaport sau permis de conducere).
  2. Intra aici pe site-ul Sportingbet, logheaza-te in cont, da click pe “Contul meu”, apoi pe “Statut cont” si vei putea acolo sa selectezi tipul documentului si sa-l incarci.

Din articol inveti cum sa faci verificarea contului Sportingbet

Verificarea contului dureaza in general o zi lucratoare. Daca totusi trec 2-3 zile si n-ai primit un raspuns in legatura cu acest aspect poti contacta serviciul de suport clienti al casei de pariuri.

La Sportingbet nu este nevoie sa verifici si adresa (copie dupa o factura de utilitati sau dupa un extras de cont detaliat), dar daca exista suspiciuni este posibil sa-ti fie solicitata si o astfel de copie. Sfatul meu este sa faci si aceasta verificare (tot direct din contul Sportingbet, pe pagina despre care am scris mai sus) pentru ca apoi esti scutit de o posibila intarziere atunci cand ajungi la momentul efectuarii primei retrageri.

Click Aici si Pariaza ACUM online la Sportingbet! Ai Bonus de bun venit 100% pana la 200 RON!

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *