Pariurile de pe mobil la agentia de pariuri Unibet

Pariurile de pe mobil la agentia de pariuri Unibet

Pe langa cele 3 motive prezentate in acest articol pariurile de pe mobil reprezinta si ele un motiv principal pentru care pariorii aleg Unibet, una din cele mai bune agentii de pariuri online la nivel mondial. Pariurile de pe mobil la agentia de pariuri Unibet.

Deschide de pe acest link un cont de parior la Unibet si pariaza oriude te-ai afla de pe tableta sau mobil

Indiferent daca ai un dispozitiv cu Android sau unul care functioneaza pe sistemul de operare iOS vei putea descarca Unibet Sports Betting. Cu ajutorul acestei aplicatii vei putea paria oriunde te-ai afla, in orice moment al zilei.

Aplicatia agentiei de pariuri Unibet pentru Android

Deoarece in Google Play nu sunt acceptate aplicatii de jocuri de noroc pe bani reali in cazul in care ai un dispozitiv cu Android va trebui sa descarci aplicatia Unibet intrand mai intai pe adresa www.unibet.ro/apps/betting.

Pentru a instala aplicatia este necesar sa oferi acces “Surselor necunoscute”, lucru pe care-l poti face intrand la setarile telefonului tau, apoi alegi Securitate sau Apps pe unele dispozitive si in final bifezi casuta “Surse necunoscute”.

Aplicatia agentiei de pariuri Unibet pentru iPhone si iPad

Descarci aplicatia ca pe oricare alta cautand in AppStore Unibet si selectand dintre aplicatiile afisate pe cea pentru pariuri sportive.

In cazul in care nu vrei sau nu poti sa descarci aplicatia Unibet nu trebuie sa-ti faci griji. Site-ul Unibet pentru mobil este optimizat si astfel vei putea paria inclusiv din browserul propriului dispozitiv mobil.

La Unibet poti vedea de pe mobil meciuri cu streaming live

Datorita serviciului Unibet TV aceasta casa de pariuri online iti ofera posibilitatea sa vizionezi meciuri de fotbal din cele mai tari campionate (Spania, Italia, Germania, Franta si multe altele), meciuri de fotbal din turneele cele mai importante, dar si partide de baschet, hochei sau baseball din competitiile de top. Totul este gratuit, cu conditia sa ai balanta contului pe plus, chiar si cu un ban.

Bonusul agentiei Unibet pentru primul pariu plasat de pe mobil

La Unibet primul pariu jucat de pe mobil este fara risc. Joaca-l cu o miza de exact 50 RON si in cazul in care vei avea ghinion si-l vei pierde, Unibet iti va returna cei 50 RON inapoi sub forma de bonus. Rambursarea se va face in cel mult 48 de ore de la stabilirea pariului iar bonusul va trebui rulat de 3 ori pe cote de cel putin 1.40 in decurs de cel mult 30 de zile.

Click pe acest link si deschide acum un cont de parior la agentia Unibet de pe mobil

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *