Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet

Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet

Va fi dificil sa plasezi un pariu la o agentie de pariuri online, oricare, daca nu ai mai avut niciodata un cont de parior la una din agentiile de pariuri online licentiate in Romania. Pentru toti cei care vor sa-si deschida un cont de parior la Sportingbet, agentie care va ofera Bonus de bun venit 100% pana la 200 RON la deschiderea unui cont de parior de pe acest link, in acest material va voi explica cum sa pariati online la una din cele mai bune case de pariuri online din Romania. Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet.

Click Aici si Pariaza ACUM online la Sportingbet! Ai Bonus de bun venit 100% pana la 200 RON!

Pentru a juca bilete la Sportingbet este nevoie, bineinteles, sa ai un cont la casa de pariuri. De aceea te invit sa dai click aici si sa deschizi unul. Tine cont de faptul ca daca depui in maxim 7 zile de la crearea contului cu cardul vei primi un bonus egal ca valoare cu suma depusa de tine, pana la maxim 200 RON!

Cum sa pariezi un bilet simplu la agentia Sportingbet!

Pentru a juca un bilet cu un singur eveniment trebuie sa sa intri pe pagina “Sporturi” de pe site-ul casei de pariuri . Acolo, in partea stanga, vei vedea mai intai competitiile sportive cele mai importante pe care se poate paria, dupa care lista sporturilor. Da click pe sportul pe care vrei sa pariezi, apoi pe tara si in final pe competitie.

Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet

In momentul in care ai selectat ceea ce cautai in centrul paginiii web o sa fie afisat evenimentul sau evenimentele disponibile pentru pariere care corespund cerintelor tale. Eu am dat click pe Italia – Serie A si mi-au fost afisate meciurile disponibile pentru pariere din aceasta competitie.

Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet

Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet

Acum ai mai multe alternative:

  1. In cazul in care vrei sa plasezi un pariu pe rezultatul final al unui meci din lista da click efectiv pe cota acestuia.
  2. Daca doresti sa vezi intreaga oferta de pariere pentru un anumit meci da click pe numarul cu + in fata din dreptul meciului dorit (de exemplu daca as fi vrut sa vad oferta de pariere la meciul lui AS Roma ar fi trebuit sa dau click pe +103).
  3. Daca doresti sa vezi oferta de pariere pentru toate meciurile disponibile si pentru alte tipuri de pariu, nu pentru rezultatul final, ai in partea de sus “Tipuri de pariuri“. Trebuie sa bifezi casuta coresunzatoare tipului de pariu pentru care vrei sa vezi oferta.

In momentul in care ai selectat un pronostic el va aparea pe un fond mai inchis (precum in imaginea de mai jos) si totodata in partea dreapta a paginii web se va deschide talonul de pariuri.

Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet

Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet

Cum sa pariezi un bilet multiplu la Sportingbet!

Modul de alegerea al pronosticurilor de pe bilet l-am explicat mai sus. La fel trebuie procedat la fiecare meci in parte. In momentul in care ai selectat si al doilea pronostic biletul de pariuri va fi comutat automat in “Combinat” (in cazul in care vrei sa joci tot pariuri single da click pe “Simplu” si vei putea face acest lucru).

Deschide cont de pe acest link la Sportingbet si vei primi dublul primei depuneri pana la 200 RON!

In momentul in care ai selectat toate pronosticurile care vrei sa le joci pe bilet nu-ti ramane decat sa scrii miza si sa dai click pe “Plasati Pariul” pentru a juca biletul.

Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet

Cum sa plasezi pariuri in sistem la agentia Sportingbet!

In momentul in care ai minim 3 pronosticuri pe talonul de pariuri vei putea da click pe “Sistem” pentru a schimba biletul in varianta de sistem.

In tabul Sistem apare o noutate si anume sistemele complexe, pe langa sistemele clasice, pe care probabil le-ai jucat si la agentiile stradale. La 4 pronosticuri pe bilet vei avea “Sistem Yankee (11 pariuri)” si “Sistem Lucky 15 (15 pariuri)“. Ce reprezinta aceste sisteme si care sunt variantele desfasurate care vor fi jucate daca se selecteaza unul din ele n-o sa explic aici, vom avea un articol special pe tema aceasta pe site. In cazul in care ai mai multe evenimente pe bilet denumirile acestor sisteme complexe vor fi altele. Revenind la plasarea pariului tip sistem la Sportingbet, dupa ce ai bifat sistemul pe care vrei sa-l joci nu-ti va ramane decat sa scrii miza (ea se inmulteste cu numarul de pariuri scris in dreptul casutei bifate) si sa dai click pe “Plasati pariul“.

Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet

Cum sa joci pariuri in sistem cu baze la agentia Sportingbet!

Pentru a juca un sistem cu baze la Sportingbet pe biletul de pariuri este necesar sa bifezi casuta din dreptul la “Utilizati banker” in varianta “Sistem” a talonului de pariuri.

Acum va trebui sa alegi una sau mai multe baze. Poti face acest lucru dand click pe B-ul din dreptul pronosticului care vrei sa fie baza (vezi al patrulea pronostic de pe biletul meu de mai jos). Apoi scrie miza in casuta din dreptul sistemului dorit (exact ca la pariul tip sistem explicat mai sus) si da click pe “Plasati pariul” pentru a juca biletul.

Click aici si incaseaza imediat bonusul de bun venit 100% pana la 200 RON

Pentru ca un bilet la pariuri cu baze sa aiba sanse de castig este obligatoriu ca baza sau bazele selectate sa fie castigatoare. Dupa aceea mai este nevoie sa iasa minimum din numarul pe care l-ai cerut in sistem. De exemplu in imaginea de mai jos am un bilet de tipul “1 baza + 2/3”. Daca prind baza (Sepsi OSK) si cel putin 2 din celelalte 3 pronosticuri am castigat; dar daca prind cele 3 egaluri si nu prind baza am pierdut.

Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet

Dupa ce ti-am explicat cum pariezi online la Sportingbet vreau sa te mai anunt ca poti sa inveti sa pariezi la acest operator fara sa risti banii tai, asta deoarece casa de pariuri a carei imagine in Romania este reprezentata de fostul international Gheorghe Craioveanu dubleaza prima depunere, in limita de 200 RON. Mai multe despre acest bonus de bun-venit gasesti in articolul Bonusuri si promotii la Sportingbet.

Invata din articol cum sa pariezi online la agentia Sportingbet

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *