Vezi aici care este agentia de pariuri online preferata de romani

Vezi aici care este agentia de pariuri online preferata de romani

Sunt absolut convisn ca fiecare dintre voi ar vrea sa afle care este casa de pariuri online din Romania care se afla pe prima treapta in preferintele jucatorilor romani. Da, si eu as vrea! Numai ca, in acest moment, neexistand sondaje care sa ne arate clar care agentie este in topul preferintelor, insa, vorbind de-a lungul timpului cu pariorii, mi-am cam facut o idee vis-a-vis de agentia pe care acestia o prefera si la care pariaza cu regularitate. Vezi aici care este agentia de pariuri online preferata de romani.

Vezi aici care este agentia de pariuri online preferata de romani

In acest articol o sa va spun care este si am sa va rog sa-mi spuneti si voi in sectiunea comentarii daca sunteti de acord cu majoritatea pariorilor din Romania. Daca aprobati cele spuse de ei, sau, dupa caz, daca nu.

Pana sa descoperi care este agentia respectiva vreau sa-ti spun 6 motive care o fac sa fie pe placul romanilor:

  1. Ofera cel mai mare bonus pentru pariuri online din Romania – acest lucru se intampla deoarece ea dubleaza fiecare din primele 5 depuneri, pana la un total de 1.500 RON (detalii aici)
  2. Are cea mai buna oferta pentru primul pariu de pe mobil – acorda un bonus de 40 RON daca primul pariu de pe telefon este jucat cu 40 RON; un bonus similar este si la Unibet, doar ca acolo bonusul este acordat doar daca primul pariu de pe mobil este pierdut (detalii aici)
  3. Are cel mai mare numar de promotii pariuri pentru romani – fie ca avem meciuri din Liga 1, din cupele europene sau din campionatele fotbalistice de top ori turnee importante de tenis la agentia preferata de romani vei gasi o promotie disponibila
  4. Ofera posibilitatea pariorilor de a depune fara buletinul – avand un parteneriat cu agentiile Smith&Smith se poate alimenta contul de pariuri online direct din sediile stradale Smith&Smith (detalii aici)
  5. Nu percepe comisioane la depuneri sau la retrageri – indiferent cat si cum depui sau cat si cum retragi nu vei plati vreun leu in plus
  6. Are si altceva in afara de pariuri sportive, care place romanilor – aici m-as referi la jocul tip loto Super 6, la sporturile virtuale si la pacanele online. Astfel vei gasi la ea tot ceea ce ai si intr-o agentie de cartier.

In cazul in care nu ti-ai dat inca seama, casa de pariuri online preferata de romani este Netbet (deschide cont acum). Esti de acord cu asta?

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *