Afla de aici cum depui si retragi bani de la Maxbet

Afla de aici cum depui si retragi bani de la Maxbet.

Afla de aici cum depui si retragi bani de la Maxbet

Dupa ce-ti vei deschide un cont de parior la Maxbet, automat vei fi redirectionat catre pagina unde poti face depuneri in contul tau de parior Maxbet. Despre depuneri si retrageri de la agentia de pariuri online Maxbet, una dintre cele mai bune agentii de pariuri online din Romania, vom discuta pe larg in acest material. Afla de aici cum depui si retragi bani de la Maxbet.

Cum faci o depunere la Maxbet

Afla de aici cum depui si retragi bani de la Maxbet

La casa de pariuri online Maxbet exista 5 metode de alimentare a contului de parior, dintre care doar 4 sunt recomandate. Prin cea de a cincea “Fast Bank Transfer” depunerea nu are loc instant si nu vad vreun motiv pentru care ar trebui utilizata.

Depunerea cu cardul la agentia Maxbet

  • Nume: este trecut automat, numele de pe card, trebuie sa fie acelasi cu numele titularului contului de pariuri, altfel vei putea efectua depuneri dar foarte probabil vei avea surprize neplacute la efectuarea retragerilor.
  • Numarul card-ului: scrie cele 16 cifre de pe fata cardului care formeaza numarul sau.
  • Luna: selecteaza luna de expirare a cardului
  • An: selecteaza anul de expirare a cardului
  • CVV2: scrie codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului (a nu se confunda cu numarul cardului, care poate fi si el tot din 3 cifre)
  • Cod promotional: in cazul in care atunci cand deschizi contul exista un cod promotional pentru a beneficia de un bonus va trebui sa scrii aici acel cod.
  • Adresa de facturare: lasa debifata aceasta casuta
  • Suma de depus: selecteaza una din cele 6 sume prestabilite sau scrie in casuta goala suma pe care vrei s-o depui.
  • Da click pe DEPUNERE pentru a finaliza depunerea.

Depunerea la Maxbet prin Skrill si Paysafecard

Afla de aici cum depui si retragi bani de la Maxbet

Daca selectezi ca metoda de depunere Skrill sau Paysafecard pagina va arata la fel. Va trebui mai intai sa scrii codul promotional, desigur, daca ai asa ceva, si sa completezi suma de bani pe care vrei s-o depui.

Dupa ce vei da click pe Depunere se va deschide o pagina noua, unde va trebui sa te loghezi fie in contul Skrill, fie in contul Paysafecard, in functie de metoda de plata aleasa, si sa confirmi plata.

Tine cont ca daca alegi Skrill sau Paysafecard ca metoda de plata adresa de e-mail folosita la deschiderea contului de pariuri Maxbet va trebui sa fie identica cu adresa de mail folosita la deschiderea contului la portofelul electronic.

Depunerea prin Neteller la Maxbet

Practic este similara cu cea prin Skrill sau Paysafecard, singura diferenta fiind ca aici datele de logare in contul Neteller vor trebui scrise inca de pe pagina de depunere. Bineinteles, codul promotional mai trebuie scris in caz ca exista, suma ce trebuie depusa si apoi trebuie dat click pe butonul Depunere.

Afla de aici cum depui si retragi bani de la Maxbet

Care este depunerea minima la Maxbet? Indiferent de metoda de plata aleasa suma minima ce poate fi depusa la Maxbet este de doar 20 RON.

Taxe depunere la Maxbet? Indiferent de metoda de plata prin care alegi sa alimentezi contul nu vei fi nevoit sa platesti vreo taxa.

Deschide cont aici la Maxbet si efectueaza prima depunere prin metoda de plata preferata!

Cum retragi bani de la casa de pariuri online Maxbet

Nu vei putea face o retragere pana ce nu va fi facuta verificarea contului la Maxbet. De asemenea nu vei putea efectua o retragere printr-o anumita metoda de plata daca n-ai folosit acea metoda si la alimentarea contului. Pentru a retrage bani va trebui sa dai click in partea de sus pe butonul de “Depunere”. Se va deschide apoi o pagina de forma celei de mai jos, pagina in care ai in coloana din partea stanga optiunea “Retragere” pe care trebuie s-o si accesezi.

Afla de aici cum depui si retragi bani de la Maxbet

In functie de metoda prin care vrei sa retragi va trebui sa completezi anumite date pe care le voi prezenta putin mai jos:

Retragere pe card – va fi necesara doar scrierea sumei si a parolei contului pentru a scoate banii pe card.

Neteller, Skrill, Paysafecard – indiferent care din aceste 3 metode de plata alegi va trebui sa completezi doar suma ce o vrei retrasa si sa confirmi retragerea.

Care este retragerea minima la Maxbet? Retragerea minima de la Maxbet este de 50 RON, indiferent de metoda de plata aleasa.

Cat dureaza o retragere de la Maxbet? Oricare metoda de retragere alegi n-ar trebui sa se intarzie mai mult de 2-3 zile lucratoare pana sa ai banii in cont. Conteaza insa si momentul in care retragi (o retragere facuta seara / noaptea va fi procesata doar a doua zi, in timp ce o retragere facuta dimineata va fi procesata in ziua respectiva).

Nu uita si de verificarea contului de pariuri. Daca ea este facuta din timp, pana sa ajungi la momentul primei retrageri, o sa scurtezi timpul de asteptare al primirii banilor. In caz contrar va trebui sa astepti, probabil cu 1-2 zile, mai mult la prima retragere.

Taxe retragere la Maxbet? Nu se percepe vreo taxa atunci cand scoti bani din contul de pariuri online al acestui operator.

Afla de aici cum depui si retragi bani de la Maxbet

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *