Ai in acest articol 3 motive pentru care ar trebui sa pariezi la Sportingbet

Ai in acest articol 3 motive pentru care ar trebui sa pariezi la Sportingbet

Vrei sa deschizi un cont de parior la agentia Sportingbet dar te-ai intrebat inainte de ce ar trebui sa joci la aceasta casa de pariuri online, una din cele mai bune din Romania? Motivele sunt multiple, insa, in acest articol, iti voi prezenta doar 3 dintre ele. Ai in acest articol 3 motive pentru care ar trebui sa pariezi la Sportingbet.

1. Cea mai buna oferta de pariuri live – Pariaza Aici Live la agentia Sportingbet!

Articolul acesta a fost scris intr-o dimineata de marti, cand la Sportingbet aveam nu mai putin de 57 de evenimente live din tenis pe care puteam paria si inca 10 din fotbal, la care se mai adauga si alte 4-5 din alte sporturi. Comparativ la o alta casa de pariuri online erau doar 16 meciuri din tenis, 9 din fotbal si inca 4 din alte sporturi. Si, in general, facand comparatie si cu celelalte case de pariuri online Sportingbet statea mai bine.

2. Cel mai bun program de loialitate

Ai in acest articol 3 motive pentru care ar trebui sa pariezi la Sportingbet

Putine sunt casele de pariuri online licentiate in Romania la care avem parte de un program de loialitate iar Sportingbet este una dintre ele. Pentru fiecare pariu jucat si pentru fiecare leu mizat in casino primesti puncte. Daca la finalul saptamanii esti pe minus, facand diferenta dintre totalul depunerilor si totalul retragerilor, Sportingbet iti va acorda un bonus. Acest bonus incepe de la 10% din pierderile saptamanii trecute, pana la 20 RON, si ajunge pana la 15% din pierderile saptamanii precedente, pana la 2.000 RON.

Click Aici si Pariaza ACUM online la Sportingbet! Ai Bonus de bun venit 100% pana la 200 RON!

3. Oferta bogata la pariurile pe goluri la fotbal

In cazul in care esti adeptul pariurilor pe numarul de goluri inscrise la Sportingbet vei avea la dispozitie o oferta variata. Cu ce iese in comun fata de concurenta? Pariurile pe numarul de goluri inscrise in fiecare interval de 15 minute in meci. Nu numai ca poti paria pe numarul de goluri din aceste intervale, dar poti sa joci si pe numarul de goluri inscrise de fiecare echipa in parte in intervalul respectiv.

In cazul in care te-am convins sa deschizi cont la Sportingbet as vrea sa-ti mai spun si ca agentia de pariuri iti dubleaza prima depunere, in limita a 200 RON.

Deschide cont de pe acest link la Sportingbet si vei primi dublul primei depuneri pana la 200 RON!

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *