Biletul la pariuri propus de redactie 07 Decembrie | Pariem pe meciuri din Europa League

Biletul la pariuri propus de redactie 07 Decembrie

Biletul redactiei de astazi, prieteni, este jucat la Betano, agentie de pariuri online care ofera la deschiderea unui cont de parior de pe acest link un bonus de 100% in limita a 500 RON, si contine sugestii de pariere pentru doua meciuri din Europa League. Biletul la pariuri propus de redactie 07 Decembrie | Pariem pe meciuri din Europa League

Click pe imagine si ai o super COTA de 6.0 pentru FCSB!


Intra chiar ASTAZI in Cel Mai Bun Grup de PARIURI din Romania – Superpont Premium

  1. Alatura-te celor peste 1000 de Membri Premium in cel mai mare Grup de Pariuri Live!
    Totul 100% GRATUIT cu un simplu Click pe acest LINK!
  2. Incepe sa castigi cu adevarat la Pariuri alaturi de Tipsterii Profesionisti Superpont – Click AICI pentru inscriere GRATUITA in Grup!

Cota 10.0 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Lugano

De neratat! Un simplu gol marcat de FCSB iti aduce 360 RON PROFIT! Click pe imagine si profita!


De ce redactia a ales sa va propuna acest bilet de la agentia de pariuri online Betano:

  • Oferta cea mai variata la pariuri – peste 5000 de evenimente pe care poti paria in orice moment, din peste 400 de campionate. Fotbal, tenis, baschet, volei plus zeci de ate sporturi se regasesc in oferta Betano
  • Cote extraordinare la pariuri – toti pariorii vor cote mari la pariuri. La agentia de pariuri online Betano ai GARANTAT cele mai tari cote, prin optiunea Pariu cu Marja Zero, cand practic casa de pariuri ofera payout 100%, practic la o serie de pariuri, agentia renunta la profitul ei, pentru ca tu sa ai cele mai bune cote!
  • Cea mai buna aplicatie de mobil/tableta – cei de la Betano au dezvoltat cea mai tare si mai inovativa aplicatie de mobil existenta. Functia “Talk and Bet” iti permite sa plasezi pariuri doar prin comanda vocala, aplicatia este ultra rapida, trimite notificari la meciurile pe care ai pariat, optiunea “Speedbet” si multe alte caracteristici exceptionale. Este o adevarata placere sa pariezi din aplicatia de mobil BetanoVezi aici aplicația de mobil Betano!

Click pe imagine, pariaza pe FCSB, iar daca se impune faci 450 RON PROFIT!


About The Author

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *