Biletul redactiei 13 Septembrie | Pariem la Betano pe Liga Campionilor

Biletul redactiei 13 Septembrie | Pariem la Betano pe Liga Campionilor

Biletul redactiei 13 Septembrie | Pariem la Betano pe Liga Campionilor

Biletul zilei la pariuri de astazi este jucat la Betano, agentie de pariuri online care ofera la deschiderea unui cont de parior de pe acest link un bonus de 100% in limita a 500 RON, si propune pariuri pentru partide din fotbal care se vor juca astazi in Liga Campionilor. Biletul redactiei 13 Septembrie | Pariem la Betano pe Liga Campionilor.

Biletul redactiei 13 Septembrie | Pariem la Betano pe Liga Campionilor
Click pe imagine si profita acum de cota 4.0 pentru o victorie a celor de la Real Madrid cu APOEL Nicosia!

De ce redactia a ales sa va propuna acest bilet de la agentia de pariuri online Betano:

  • Oferta cea mai variata la pariuri – peste 5000 de evenimente pe care poti paria in orice moment, din peste 400 de campionate. Fotbal, tenis, baschet, volei plus zeci de ate sporturi se regasesc in oferta Betano
  • Cote extraordinare la pariuri – toti pariorii vor cote mari la pariuri. La agentia de pariuri online Betano ai GARANTAT cele mai tari cote, prin optiunea Pariu cu Marja Zero, cand practic casa de pariuri ofera payout 100%, practic la o serie de pariuri, agentia renunta la profitul ei, pentru ca tu sa ai cele mai bune cote!
  • Cea mai buna aplicatie de mobil/tableta – cei de la Betano au dezvoltat cea mai tare si mai inovativa aplicatie de mobil existenta. Functia “Talk and Bet” iti permite sa plasezi pariuri doar prin comanda vocala, aplicatia este ultra rapida, trimite notificari la meciurile pe care ai pariat, optiunea “Speedbet” si multe alte caracteristici exceptionale. Este o adevarata placere sa pariezi din aplicatia de mobil Betano! Vezi aici aplicația de mobil Betano!

Te-ar mai putea interesa si:


Feyenoord vs Manchester City – Vezi cum sa profiti de doua cote de 4.40 si 5.60

Real Madrid vs APOEL – Antrenament cu public pentru campionii Europei!

De ce redactia a ales sa va propuna acest bilet de la agentia de pariuri online Betano: Oferta cea mai variata la pariuri – peste 5000 de evenimente pe care poti paria in orice moment, din peste 400 de campionate. Fotbal, tenis, baschet, volei plus zeci de ate sporturi se regasesc in oferta Betano Bonus de 500 RON la deschidere de cont – 100% din valoarea primei depuneri o vei primi ca bonus de bun venit la Betano. Cote extraordinare la pariuri – toti pariorii vor cote mari la pariuri. La agentia de pariuri online Betano ai GARANTAT cele mai tari cote, prin optiunea Pariu cu Marja Zero, cand practic casa de pariuri ofera payout 100%, practic la o serie de pariuri, agentia renunta la profitul ei, pentru ca tu sa ai cele mai bune cote! Cea mai buna aplicatie de mobil/tableta – cei de la Betano au dezvoltat cea mai tare si mai inovativa aplicatie de mobil existenta. Functia “Talk and Bet” iti permite sa plasezi pariuri doar prin comanda vocala, aplicatia este ultra rapida, trimite notificari la meciurile pe care ai pariat, optiunea “Speedbet” si multe alte caracteristici exceptionale. Este o adevarata placere sa pariezi din aplicatia de mobil Betano! Vezi aici aplicația de mobil Betano! Te-ar mai putea interesa si:

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *