Select your Top Menu from wp menus

Ce inseamna pariu sansa?

Termenul de pariu sansa este foarte cunoscut in randul pariorilor romani care joaca la agentiile stradale. La pariurile online nu prea ne intalnim de acest termen, desi exista pariuri sansa chiar si la case de pariuri online cum sunt Betano sau Fortuna.

Celor care n-au auzit de pariu sansa si se intreaba ce inseamna pariu sansa le dau un raspuns simplu: este un pariu care indeplineste anumite cerinte si care daca va fi pierdut din cauza unui singur bilet ii va aduce un beneficiu jucatorului. La unele agentii acel beneficiu este reprezentat de returnarea mizei, la altele se acorda un procent din castigul total, iar la altele se acorda valoarea mizei jucate de cateva ori. Cel mai bine este sa cauti in pagina de Promotii a agentiei de pariuri cum se acorda pariul sansa si ce valoare va avea acesta.

Ce inseamna pariu sansa la Superbet?

Deoarece este una dintre agentiile de pariuri preferate de romani m-am gandit sa-ti explic ce inseamna pariul sansa la Superbet.

Daca pariezi cel putin 11 ponturi pariuri pe un bilet la Superbet, la cote de minim 1.25 pentru fiecare pronostic esti asigurat in cazul in care pierzi pe un singur pronostic. Vei primi pariul sansa Superbet care este egal cu 10% din castigul total potential impartit la cota evenimentului pierdut. De exemplu daca ai un bilet multiplu cu 11 evenimente si castig potential de 1.000 RON si ai pierdut un singur pronostic care a avut cota 2.00, atunci vei primi 1.000 / 2.00 / 10, adica 50 RON.

Inregistreza-te acum la Fortuna si joaca pariuri sansa (Lucky Loser)!

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS