Select your Top Menu from wp menus

Ce inseamna pariu sansa?

Termenul de pariu sansa este foarte cunoscut in randul pariorilor romani care joaca la agentiile stradale, adica in retail, nu in online. Acesta reprezinta, de fapt, acel cash-back, suma din potentialul castig pe care o casa o ofera jucatorului chiar daca are un meci pierdut pe bilet, sau chiar doua, cazul celor de la Superbet. Important, termenul de pariu sansa se acorda biletelor clasice si nu trebuie confundat cu biletele tip sistem, unde jucatorul solicita din start sa poata pierde unul sau mai multe evenimente de pe bilet.

Ce inseamna pariu sansa?

Celor care n-au auzit de pariu sansa si se intreaba ce inseamna pariu sansa le dau un raspuns simplu: este un pariu care indeplineste anumite cerinte si care daca va fi pierdut din cauza unui singur eveniment ii va adduce totusi un beneficiu jucatorului. La unele agentii acel beneficiu este reprezentat de returnarea mizei, la altele se acorda un procent din castigul total, iar la altele se acorda valoarea mizei jucate de cateva ori. Acolo unde sunt intrunite mai multe conditii se accorda suma mai mare. Dar cel mai bine este sa cauti in pagina de Promotii a agentiei de pariuri cum se acorda pariul sansa si ce valoare va avea acesta.

VEZI AICI topul celor mai bune case de pariuri ONLINE!

Cum joci un pariu sansa?

Ca sa fii sigur ca biletul tau beneficiaza de pariul sansa trebuie sa verifici conditiile fiecarei casa de pariuri in parte. De obicei, acestea sunt legate de un anumit numar minim de meciuri jucate pe acelasi bilet, care trebuie sa aiba, de asemenea, o cota minima. La majoritatea caselor de pariuri e vorba de minimum 11 meciuri cu o cta minima de 1,30 fiecare, dar mai sunt si exceptii. Superbet, una dintre casele de pariuri preferate de romani, nu mai are in oferta pariul sansa, dar l-a inlocuit cu Super Sansa, conform caruia poti sa castigi ceva si daca pierzi doua meciuri pe acelasi bilet.

Joacă Pariul Super Șansă de la Superbet – CLICK pentru BONUS până la 500 RON!

Exemple de pariuri sansa

Aveti alaturat un bilet clasic jucat la Fortuna si care se incadreaza la pariu sansa, asa cum se specifica sub el. Acesta contine minimum 11 evenimente, toate cu cote peste 1,30 si cu un castig potential de putin peste 260 de lei. Asta inseamna ca daca de pe bilet nu va iesi un singur meci, respectivul parior va primi 10% din ce ramane dupa ce se va imparti la cota pierduta. E valabil pentru majoritatea caselor de pariuri, dar mai jos va explicam cum functioneaza acest icam la cele mai importante case de pariuri stradale.

Pariu Sansa la Fortuna

Case de pariuri unde poti juca pariuri sansa

Fortuna

Casa de pariuri Fortuna Bet ofera atat pariul sansa, cat si Extra 200, care e putin diferit, dar are aceeasi logica, de a da totusi un castig chiar daca biletul a fost pierdut pe un meci. Iata conditiile.

Extra 200

 • Un eveniment pierdut
 • Cota minima totala> 200
 • Cota maxima per eveniment: 10
 • Castig = 10X miza

Pariul Sansa

 • Un eveniment pierdut
 • Minimum 11 evenimente
 • Cota minima per eveniment:1,3
 • Castig: 10% din potentialul castig, dup ace se imparte la cota pierduta

In cazul in care un bilet indeplineste atat conditiile pentru Pariul Sansa cat si pentru Extra 200, se va acorda cel care este valoric mai mare.

Click pe Buton și ai 100% BONUS până la 500 RON!

Winner

Si Winner ofera Sansa Winner, care inseamna cam acelasi lucru, dar putin mai generos, atat din punct de vedere al premiilor, cat si al castigurilor. Primesti 15% din castigul eventual daca pierzi un meci pe un bilet cu cel puțin 11 evenimentecu cote minime per meci de 1,25.

În cazul în care un eveniment sau mai multe primesc cota 1.00 atunci Șansa Winner rămâne valabilă. Ca si la Fortuna, exista si Winner 200 unde primesti de 10 ori miza daca ai o cot[ totala mai mare sau egală cu 200. Si aici e o regula: cota maximă pe eveniment trebuie să fie mai ica sau egala cu 7.

Gets Bet

La Gets Bet jucătorul trebuie să parieze minimum 11 evenimente din oferta Organizatorului, de cotă minimă 1.25 fiecare eveniment, iar în situaţia în care pierde un singur meci de pe bilet, atunci va primi ca şi cotă de câştig 10% din produsul cotelor meciurilor pronosticate corect.

BAUM BET

Ofera 10% din posibilul castig in cazul in care unul dintre evenimente este pierzator. Important: nu se include bonusul. Conditii: pariaza minimum 11 si maxim 19 evenimente cu cote de minim 1.3.

Si la BAUM BET exista EXTRA 200, prin care primesti de10 ori miza, daca unul dintre evenimente este pierzator, iar cota totala dupa scaderea celei pierdute e peste 200.

Mozzart Bet

La acest operator de pariuri sportive pariul sansa se numeste Ratezi si Castigi, dar inseamna cam acelasi lucru. Functioneaza insa putin diferit si are alte paliere de castiguri, dupa cum urmeaza. Se accorda jucatorilor care au plasat un bilet declarant pierdut si care indeplineste urmatoarele conditii:

Pariu Sansa la Mozzart

Minimum patru evenimente, din care numai unul dintre rezultatele evenimentelor a fost indicat gresit de participant;

Valoarea cumulata a cotelor de bilet sa fie:

 • Mai mare de 29: primesti inapoi miza (fara taxe)
 • Mai mare de 59: primesti inapoi 2x suma pusă în joc (fara taxe);
 • Mai mare de 99: primesti inapoi 5x suma pusa in joc (fara taxe);
 • Mai mare de 499: primesti inapoi 10x suma pusa in joc (fara taxe);
 • Mai mare de 999: : primesti inapoi 100x suma pusa in joc (fara taxe);

Arminbet

Pariul Sansa este valabil pentru biletele simple, fară combinaţii, cu minim 11 evenimente jucate şi cote individuale de minim 1.25. Dacă se pierde un singur eveniment pe un bilet ce îndeplineşte condiţiile menţionate, atunci se câştiga 10% din eventualul câştig, împărţit la cota meciului pierdut.

Superbet

Cea mai mare casa de pariuri sportive din Romania, Superbet, a luat la inceputul anului 2019 o decizie curajoasa si a inlocuit Pariul Sansa, care functiona in mare ca cele explicate mai sus, cu Pariul Supersansa.

Asa arata un bilet Super Sansa

Pariu Super Sansa superbet

Acesta din urma ofera posibilitatea de a castiga atata cu unul, cat si cu doua evenimente de pe bilet pierdute, conform conditiilor din graficul alaturat. Tot in table vedeti si cum se calculeaza castigul eventual, in functie de cat de mare este cota finala.

BONUS 500 RON pentru primele 3 depuneri cu un simplu CLICK AICI!

Cota totală evenimente indicate corect Coeficient de multiplicare UN meci ratat Coeficient de multiplicare DOUĂ meciuri ratate
9999+ 300 50
4999 – 9998,99 200 25
2499 – 4998,99 100 10
999 – 2498,99 50 5
499 – 998,99 10 2
99 – 498,99 5 1
59 – 98,99 2
29 – 58,99 1

De exemplu, dacă ai un bilet cu cel puțin 3 evenimente și ratezi unul sau două dintre ele, iar cota evenimentelor indicate corect este 1200, atunci intervalul la care te raportezi din tabel este 999 – 2498,99. Dacă ratezi un meci, vei câștiga de 50 de ori miza, iar dacă ratezi două evenimente, atunci vei câștiga de 5 ori miza.

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS