Win for life Loto Italia: Strategii, Rezultate, Combinatii, Sfaturi

Adaugat: iunie 7, 2019
Actualizat: decembrie 11, 2019
Categorii: Articole
0 comentarii

Win for Life: Ce este si cum poate fi jucat?

Win for Life este o loterie din Italia populară în rândul jucătorilor. Aceasta este una de tipul 10/20, ceea ce înseamnă că sunt extrase 10 bile din 20. Acest lucru este un avantaj, deoarece șansele de câștig sunt mult mai mari față de Italia Keno, de exemplu, acolo unde sunt extrase 20 numere din 90.

Win for Life - Ce este si cum poate fi jucat

Extragerile la Win for Life Loto Italia au loc în fiecare zi și sunt destul de dese, ele fiind din oră în oră, începând cu ora 08:00 și terminând cu ora 23:00. Așadar, spre deosebire de Letonia Keno, unde sunt doar 3 extrageri pe zi, vei putea să pariezi multe combinații de numere în aceeași zi, urmărind în același timp mult mai eficient rezultatele ultimelor extrageri.

Pariază chiar ACUM pe Win for Life la NetBet

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Cum aflu rezultatele la Win for life?

Există mai multe posibilități să afli rezultatele la loteria Win for Life 10/20. De exemplu, dacă vei alege să pariezi la agențiile offline, majoritatea dintre ele oferă statistici în acest sens. Totuși, noi nu recomandăm jocul la casele de pariuri stradale, deoarece rezultatele afișate vor fi pe un termen limitat.

Rezultate Win for Life la NetBet

Pentru a afla rezultatele la Win for Life oferite de casa de pariuri NetBet, cea mai bună agenție online în ceea ce privește parierea pe loterii, va trebui să dai click pe butonul REZULTATE ANTERIOARE, precum în poza de mai jos. Se va deschide o listă cu rezultatele ultimelor extrageri, acestea fiind ordonate după dată și oră.

Rezultate Win for Life la NetBet

Click pe buton și vezi rezultatele la Win for Life oferite de NetBet!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Rezultate Win for Life la Superbet

A doua casă de pariuri la care recomandăm să joci Win for Life este agenția Superbet. Și aceasta oferă rezultate, iar pentru a le vedea, trebuie să respecți pașii de mai jos:

 • Click pe secțiunea REZULTATE;
 • Selectează subsecțiunea LOTO;
 • Alege loteria dorită, în cazul nostru: Win For Life 10/20;
 • Selectează data pentru care vrei să vezi rezultatele;
 • Gata! Vei vedea lista cu rezultatele la Win For Life din ziua dorită.

Rezultate Win for Life la Superbet

La Superbet te poți juca LOTO Win for Life ONLINE

BONUS: 25 RON Fără Depunere + 250 rotiri gratis!

Rezultate Win for Life la Lotostats.ro

Lotostats.ro este un site specializat în oferirea de rezultate și statistici pentru cele mai cunoscute loterii. Dacă vrei să vezi ultimele rezultate pentru Win for Life, te invităm să urmezi următorii pași:

 • Selectează Win for Life (10/20) din lista loteriilor;
 • Apasă pe secțiunea Ultimele Rezultate;
 • Va fi afișată o listă cu rezultatele din ultimele 6 extrageri;
 • Dacă vrei să vezi mai multe dintre acestea, apasă pe VEZI toate REZULTATELE.

Rezultate Win for Life la Lotostats.ro

În principiu, fiecare agenție care oferă posibilitatea de a paria pe loto Win for Life îți va oferi informații privind rezultatele ultimelor extrageri, însă metodele pe care noi ți le-am prezentat sunt cele mai sigure dintre acestea.

Tipserii recomanda:  Tradare in Banie! Capitanul lui Mititelu a ales sa plece la Universitatea!

Ce inseamna sistemul 10/20 la Win for life?

După cum am spus la începutul articolului, sistemul 10/20 la Win for Life se referă la numărul de bile extrase din totalul lor. Practic, dacă un norocos jucător va nimeri toate cele 10 numere dintr-o extragere, se va bucura de o super cotă. Totuși, trebuie menționat faptul că agențiile din România îți vor oferi un câștig maxim doar pentru 8 numere.

Desigur, ai posibilitatea să joci 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 sau 8 numere la o singură extragere, însă cotele sunt cu atât mai mici cu cât numărul bilelor pe care ai pariat va fi mai scăzut.

Pe lângă parierea clasică pe un număr sau mai multe, ai posibiltatea să joci și sisteme. De exemplu, pentru un sistem 4/6, vor fi practic 15 combinații, iar cota totală de 21.

Click pe BUTON și nu rata bonusul oferit de SUPERBET

BONUS: 25 RON Fără Depunere + 250 rotiri gratis!

Strategii si combinatii pentru loto Win for Life

Pentru a-ți spori șansele de câștig la Loto Win for Life trebuie să iei în considerare adoptarea unor strategii de joc, pe care să le respecți. Mai jos, vei găsi îți prezint câteva dintre acestea.

Repetarea numerelor

Una dintre cele mai comune strategii pentru loto Win for Life constă în parierea pe aceleași numere, timp de mai multe extrageri consecutive.

Să presupunem că alegem numerele 5, 8 și 11. Biletul va avea așadar o cotă totală de aproximativ 8.80. Mizăm 10 unități/bilet și îl jucăm pe 3 extrageri la rând.

Strategie Win for Life - Repetare numere

Dacă numerele alese vor ieși o singură dată, vom avea un profit total de 58 Unități (88 câștig potențial total – 30 miza).

În situația în care cele trei numere nu vor fi extrase, repetăm pașii. Avem posibilitatea de a juca numerele timp de 8 extrageri la rând și, dacă ele sunt câștigătoare o singură dată, nu vom fi la final pe minus, ci ne vom recupera miza.

Dacă în cele 8 extrageri biletul de joc nu va fi câștigător, repetăm întreaga strategie folosind o miză dublă pe fiecare bilet.

Strategia Martingale

Strategia Martingale este cunoscută în special pentru aplicarea ei în pariuri, însă poate fi folosită cu succes și în ceea ce privește parierea pe loto Win for Life.

Ea constă în parierea pe o cotă de aproximativ 2.0, adică pe un număr în cazul nostru. De fiecare dată când pariul este pierzător, la următoarea extragere miza va trebui dublată.

Dezavantajul strategiei Martingale este dat de faptul că jucătorul trebuie să aibă o bancă destul de mare pentru situația în care numărul jucat nu va fi extras timp de mai multe extrageri.

Aplică strategiile la NetBet cu un CLICK pe BUTON!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Generator pentru Win for Life

Dacă nu ești inspirat în alegerea numerelor pentru loteria Win for Life, află că pe internet există mai multe generatoare care vor face treaba pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să cauți pe Google “Generator Win for Life”.

Unul dintre cele mai apreciate site-uri de acest gen este lotteryquickpick.info. Poți selecta de exemplu numărul de seturi generate (bilete). În imaginea de mai jos, eu am seletat 3 seturi, iar generatorul mi-a format 3 bilete de joc, în funcție de numărul de numere pe care l-am ales.

Generator Win for Life

Dacă vrei ca generatorul să creeze bilete la Win for Life ceva mai personalizate, ai următoarele opțiuni:

 • Numărul de numere;
 • Numărul de seturi (bilete);
 • Toate numerele de la 1-20 sau numai numere dintr-un anumit interval;
 • Selecția numerelor dorite și generarea biletelor pe baza acestora;
 • Selecția numerelor favorite;
 • Ignorarea anumitor numere.
Tipserii recomanda:  Adrian Mutu si Neftci Baku se apara foarte bine

În poza de mai jos, am generat 3 bilete de joc formate cu numerele pe care eu le-am selectat, acestea fiind: 2 7 18 10 5 1 3 8 14 12. De asemenea, am ales ca biletele să fie formate din câte 5 numere.

Generator numere Win for Life

Joacă Loto din confortul casei cu aplicația Superbet

BONUS: 25 RON Fără Depunere + 250 rotiri gratis!

La ce case de pariuri pot juca Win for Life Italia?

Din fericire, poți juca Win for Life Italia la aproape orice casă de pariuri stradală, cu mențiunea că există o serie de dezavantaje:

– Nu poți avea un management bun al pariurilor;

– Este mult mai complicat de a urmări extragerile;

– Nu ai acces la rezultatele extragerilor pe termen lung;

– Este mai grea parierea pe extrageri consecutive.

Așadar, noi recomandăm întotdeauna parierea pe loterii la casele pariuri online din România. Printre cele mai cunoscute dintre ele care îți oferă posibilitatea de a juca Win for Life sunt: Casa Pariurilor, Mozzartbet sau Publicwin. Totuși, în top sunt doar două din punctul nostru de vedere, dar și al jucătorilor profesioniști de loto.

Loto Win for Life la NetBet

Casa de pariuri NetBet este fără îndoială cea mai bună din mediul online în ceea ce privește parierea pe loterii, inclusiv pe Win for Life Italia. Agenția oferă cote bune, extrageri live și o ofertă foarte bogată.

Win for Life la NetBet

Iată cum joci Win for Life la NetBet:

 1. Accesează secțiunea LOTO a site-ului;
 2. Selectează loteria dorită, în cazul nostru Win for Life 10/20;
 3. Alege ora extragerii și selectează numerele dorite;
 4. Apasă pe butonul Pariază de sub biletul de joc format.

Joacă Win for Life LIVE la agenția NetBet!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Loto Win for Life la Superbet

A doua casă de pariuri online pe care o recomandăm cu încredere este Superbet. Precum cei de la NetBet, aceștia oferă o ofertă la fel de bogată de pariere online pe Loto.

Win for Life la Superbet

Iată cum joci Win for Life la Superbet:

 1. Accesează secțiunea LOTO a site-ului;
 2. Selectează loteria dorită (Win For Life – 10/20);
 3. Alege ora extragerii și selectează numerele dorite;
 4. Poți printa biletul pentru a-l juca în mediul offline;
 5. Apasă pe butonul ONLINE pentru a-l juca din confortul casei tale!

La Superbet poți depune din agenții și te joci de acasă

BONUS: 25 RON Fără Depunere + 250 rotiri gratis!

Unde pot juca Win for life la cote bune si in sistem live?

Singura agenție care oferă posibilitatea de a juca LIVE loto Win for Life este casa de pariuri NetBet. Acolo, vei vedea o fereastră flash ce îți va arăta extragerile pentru fiecare oră în parte. Totuși, trebuie să știi faptul că există o mică întârziere.  De asemenea, trebuie să știi că, printre altele, NetBet oferă posibilitatea de a paria live și pe loterii precum: Grecia Kino 20/80 sau Slovacia Keno.

Win for Life LIVE la NetBet

Vrei să joci Win for Life 10/20 LIVE? Alege NetBet!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Cote Win for Life la NetBet și Superbet

Cele mai bune cote pentru Win for Life le vei găsi tot la agențiile recomandate de către noi, anume NetBet și Superbet.

Cote Win for Life la NetBet

Cote Win for Life la Superbet

 • 1 număr – Cota 2.0;
 • 2 numere – Cota 4.0;
 • 3 numere – Cota 8.8;
 • 4 numere – Cota 21;
 • 5 numere – Cota 50;
 • 6 numere – Cota 150;
 • 7 numere – Cota 500;
 • 8 numere – Cota 2000.

După cum poți observa, agențiile notate oferă aceleași cote pentru parierea pe Win for Life 10/20. Așadar, rămâne la alegerea ta de a paria la una dintre ele.

Tipserii recomanda:  Punct de aur obtinut de giulestence, la Budapesta!

Descoperă cotele Win for Life

BONUS: 25 RON Fără Depunere + 250 rotiri gratis!

Statistici la Win for Life

Precum în cazul rezultatelor, există mai multe metode de a consulta statisticile pentru loteria Win for Life 10/20. Așa cum te-am obișnuit, ți le vom prezenta pe cele mai sigure și mai accesibile.

Statistici Win for Life pe Lotostats.ro

Site-ul Lotostats.ro oferă statistici generoase pentru Win for Life, precum: Top Apariții, Top Remize, Top Reci. Pentru fiecare dintre acestea, vei avea posibilitatea să vezi Top 1/1, Top/2/, Top 3/3, Top Consecutive și nu numai.

Ca exemplu, am selectat din Top Apariții 3/3 (cele mai dese combinații de 3 numere) din ultimele 7 zile. În imaginea de mai jos, vei vedea cum vor fi acestea afișate. Ai de asemenea posibilitatea să selectezi și un interval diferit de zile, dar și să vezi cele mai des extrase triplete all time.

Statistici Win for Life Lotostats

Statistici Win for Life la NetBet

La casa de pariuri NetBet vei avea următoarele statistici pentru Win for Life: Cele mai rare 5 numere, Cele mai frecvente 5 numere, 5 perechi frecvente, 5 perechi frecvente consecutive.

Statistici Win for Life NetBet

Statisticile sunt realizate pe baza ultimelor 100 de extrageri, iar acestea pot fi găsite în partea stângă a ecranului (pe PC).

Vezi statisticile la Loto oferite de NetBet!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Statistici Win for Life la Superbet

Pentru a vedea statisticile loteriei Win for Life la Superbet, trebuie să selectezi prima dată ora și data extragerii pe care vrei să pariezi. Apoi, în dreptul tabelului cu numere, vei găsi secțiunea Combinații Statisticie, care conține: Cele mai rare 5 numere, Cele mai frecvente 5 numere, Pereche frecventă, Pereche frecventă consecutivă, Trio frecvent, Trio frecvent consecutiv.

Statistici Win for Life Superbet

În momentul în care vei selecta una dintre subsecțiuni, numerele aferente vor fi automat adăugate pe biletul de joc, astfel ca tu să le poți paria rapid dacă îți dorești!

Alege Superbet și joacă LOTO ONLINE cu un super bonus

BONUS: 25 RON Fără Depunere + 250 rotiri gratis!

Scheme reduse la Win for Life

Despre schemele reduse am scris în articolul loteriei Grecia Kino, secșiunea Scheme de joc pentru Grecia Kino, așadar te invit să citești mai pe larg acolo pentru a înțelege în ce constau acestea.

Totuși, acum îți voi arăta o variantă prin care poți crea scheme reduse la Win for Life automat. Dacă intri pe site-ul Lotostats, secțiunea Scheme Reduse din cadrul loteriei despre care vorbim, vei vedea că ai 3 posibilități:

 • 14 numere / Combinații de 10 / 42 variante;
 • 14 numere / Combinații de 9 / 19 variante;
 • 15 numere / Combinații de 8 / 20 variante.

Scheme reduse Win for Life

Am selectat a doua din listă, anume cea cu 14 numere și cu combinații de câte 9. Îți va fi afișat următorul tabel, în care va trebui să completezi numerele dorite.

Scheme reduse Win for Life Lotostats

Acum, nu-ți mai rămâne decât să apeși pe butonul Convert, iar site-ul celor de la Lotostats va face toată treaba pentru tine, creând automat biletele de joc, pe baza numerelor selectate de tine.

Scheme reduse Win for Life Exemplu

Practic, dacă din cele 14 numere vor fi câștigătoare 10, cel puțin o variantă va fi câștigătoare. Totul se bazează pe probabilități matematice, iar pe termen lung, poate genera un profit destul de sigur.

Aplică schemele reduse la Win for Life la cea mai tare agenție online de LOTO!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Ponturi la loteria Win for Life de la pariori.

Așa cum era de așteptat, nu există ponturi 100% sigure pentru a câștiga la Win for Life sau orice altă loterie, deoarece vorbim despre un joc de noroc. Totuși, pariorii profesioniști recomandă câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmezi, deoarece ele îți pot crește considerabil șansele de câștig pe termen lung.

 • Alege un buget zilnic de joc, pe care să NU îl depășești;
 • NU încerca să recuperezi în aceeași zi eventuale pierderi;
 • Analizează numerele pe care vrei să le joci, consultând statisticile și ultimele rezultate;
 • NU schimba des numerele. Joacă-le timp de mai multe extrageri consecutive și mai multe zile;
 • Joacă doar banii pe care ți-i permiți să îi pierzi;
 • Fii disciplinat! Alege o strategie de joc și ține-te de ea pe termen lung;
 • Cel mai important, distrează-te! Nu juca doar cu gândul de a face bani!

De ce să pariezi offline, când o poți face de acasă! Aici
ai TOP CASE DE PARIURI ONLINE!

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 02 Octombrie GRECIA Super League
02.10.2023 20:00

Ponturile zilei din tenis - Luni 02.10.2023

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Marți 3.10.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.05 – Castig potential 615 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.22 – Castig potential 445 RON

Biletul zilei tenis ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.48 – Castig potential 744 RON