Vezi AICI cele mai bune metode de facut bani din pariuri!

Cu siguranta te-ai intrebat macar o data care sunt cele mai bune metode prin care sa faci bani din pariuri. Iti voi prezenta in continuare 3 astfel de metode, cu care o buna parte dintre pariorii profesionisti reusesc sa faca bani.

Metoda 1: Aplicarea unei strategii de pariere

Despre Martingale, Fibonacci, D’Alembert sau Kelly Criterion probabil ca ai auzit. Toate sunt strategii de pariere si pe langa ele mai sunt si altele, mai putin populare. Tu trebuie sa le testezi, cu sume infime de bani pe fiecare in parte si sa vezi pe o perioada medie de timp care da randament pentru tine. Ulterior aplica doar acea strategie care ti-a fost eficienta si astfel s-ar putea ca pe termen lung sa faci bani din pariuri. Incearca de fiecare data sa iei notite in ceea ce priveste strategia deoarece pe termen lung poti observa lucruri interesante (tipuri de pariuri, campionate, echipe pe care pierzi sau castigi constant).

Metoda 2: Cautarea pariurilor de valoare

Foarte multi pariori cu experienta din intreaga lume cauta sa gaseasca pariuri de valoare si joaca doar astfel de pariuri. Pe respectivii pariorii nu-i intereseaza daca intr-o saptamana au jucat doar 4-5 pariuri, important este ca pariurile respective sa aiba valoare. Cum iti dai seama ca un pariu are valoare? Faci un calcul matematic simplu, dupa formula: cota selecției X estimarea procentuală / 100, unde estimarea procentuala este cea data de tine. Daca rezultatul calculului va fi mai mare decat 1 atunci ai gasit un pariu de valoare.

Metoda 3: Disciplinarea

Da, o disciplina buna inseamna o metoda in plus de a face bani din pariuri. Un parior indisciplinat va juca haotic, va paria acum 300 RON pe victorie Real Madrid cu Alaves la cota 1.10 si maine va pune 2 RON pe 1 pauza / 2 final la West Ham – Manchester City sau un parior indisciplinat va juca acum 200 RON pe un pronostic live si dupa ce l-a castigat va investi tot profitul pe un alt pariu live si tot asa. Un astfel de parior va avea sanse minime sa faca bani pe termen lung. Poate intr-o perioada scurta, sa zicem de o luna, respectivul va castiga, dar daca ar fi sa traga linie pe jumatate de an sau pe un an intreg rezultatele mai mult ca sigur nu vor fi cele asteptate.

Dupa ce ai aflat care sunt cele mai bune metode de a face bani din pariuri nu-ti mai ramane decat sa alegi o casa de pariuri online cu cote de top, deoarece si acestea conteaza foarte mult.

Descopera aici casa de pariuri cu cel mai bun rating in topul agentiilor din Romania!

Aici incasezi 175 lei cu doar 5 pariati pe victorie Barcelona cu Levante

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *