Inchide

Versiunea de PC Splinter Cell Chaos Theory este acum gratuită!

Adaugat: noiembrie 18, 2021
Actualizat: noiembrie 18, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Ubisoft oferă temporar descărcări gratuite pentru versiunea pentru PC a lui Splinter Cell Chaos Theory, ca parte a sărbătoririi a 35-a aniversare. Acesta este doar cel mai recent dintr-o serie de cadouri de la Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint având un weekend gratuit și trilogia completă Assassin’s Creed Chronicles putând fi descărcată și păstrată gratuit în ultimele câteva săptămâni.Miercuri, Ubisoft a anunțat că Splinter Cell Chaos Theory pentru PC este disponibil pentru descărcare pe Ubisoft Connect de acum până pe 25 noiembrie. Lansat în 2005, Splinter Cell Chaos Theory a primit aprecieri aproape universale și este considerată una dintre cele mai puternice versiuni din Franciza stealth de lungă durată a Ubisoft. Jocul a prezentat, de asemenea, un mod de joc mult mai întunecat decât titlurile anterioare Splinter Cell, oferind agentului Third Echelon Sam Fisher opțiunea de a ucide inamicii pe care îi interoghează în timp ce lucrează pentru a preveni războiul global.

Cu zvonuri care sugerează că un nou joc Splinter Cell este în lucru la Ubisoft după o pauză de opt ani, momentul ar putea fi potrivit pentru ca editorul să ofere una dintre cele mai apreciate versiuni ale seriei pentru a comemora cea de-a 35-a aniversare. Ca și în cazul celorlalte titluri oferite de Ubisoft în timpul sărbătorii de o lună, proprietarii de PC-uri care profită de această promoție specială vor putea păstra Splinter Cell Chaos Theory în bibliotecile lor Ubisoft Connect pe o perioadă nedeterminată.

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 05 Decembrie – ITALIA Serie A
05.12.2021 21:45

Ponturi RC Celta de Vigo-Valencia CF fotbal 05-decembrie-2021 La Liga
05.12.2021 22:00

Ponturi Aston Villa vs Leicester fotbal 5 decembrie 2021 Premier League
05.12.2021 18:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.84 – Castig potential 851 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 05 Decembrie - Cota 2.39 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor