Upgrade-uri la Xbox Series S

Adaugat: august 5, 2022
Actualizat: august 5, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

În noiembrie 2020, Microsoft a lansat atât consolele Xbox Series X, cât și Xbox Series S în tandem. Xbox Series X ar fi hardware-ul de vârf vizual al Microsoft, cu un preț pe măsură, iar Xbox Series S ar fi o opțiune mai accesibilă, concentrându-se pe imagini 1080p. Cu toate acestea, consola Xbox Series S nu a fost lipsită de critici, din cauza hardware-ului limitat. Xbox face tot ce poate pentru a profita la maximum de Xbox Series S, inclusiv o schimbare viitoare care ar putea crește puterea consolei.

Într-o actualizare a dezvoltatorului privind Xbox Series S, Microsoft Game Dev a confirmat că a făcut o schimbare majoră în consolă care ar trebui să aibă rezultate pozitive pentru jocuri în viitor. În viitor, dezvoltatorii de jocuri vor avea acces la „sute de  suplimentGBari de memorie” pentru jocurile care rulează pe Xbox Series S în comparație cu anterioară.

Ceea ce nu este clar este exact câtă memorie a eliberat Microsoft pentru ca dezvoltatorii de jocuri să o utilizeze pe Xbox Series S. Dezvoltatorii vor folosi cu siguranță fiecare mega care le este disponibil pentru a-și îmbunătăți jocurile pentru jucătorii Xbox Series S.

Aceasta înseamnă că jocurile de pe Xbox Series S, atâta timp cât dezvoltatorii și-au făcut timp să se adapteze la memoria suplimentară disponibilă, ar trebui să fie îmbunătățite față de ceea ce ar fi fost înainte. Asta nu înseamnă că se va întâmpla imediat, deoarece dezvoltatorii au nevoie de timp pentru a se adapta și nu înseamnă că schimbările vor fi substanțiale. Dar ar putea însemna că imaginile Xbox Series S vor fi îmbunătățite în general în multe jocuri.

Tipserii recomanda:  Fanii lui UTA i-au cerut socoteala lui Rednic pentru rezultatele slabe. Raspunsul antrenorului

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 02 Octombrie GRECIA Super League
02.10.2023 20:00

Ponturile zilei din tenis - Luni 02.10.2023

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Marți 3.10.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.05 – Castig potential 615 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.22 – Castig potential 445 RON

Biletul zilei tenis ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.48 – Castig potential 744 RON