Upgrade-uri la Xbox Series S

Adaugat: august 5, 2022
Actualizat: august 5, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

În noiembrie 2020, Microsoft a lansat atât consolele Xbox Series X, cât și Xbox Series S în tandem. Xbox Series X ar fi hardware-ul de vârf vizual al Microsoft, cu un preț pe măsură, iar Xbox Series S ar fi o opțiune mai accesibilă, concentrându-se pe imagini 1080p. Cu toate acestea, consola Xbox Series S nu a fost lipsită de critici, din cauza hardware-ului limitat. Xbox face tot ce poate pentru a profita la maximum de Xbox Series S, inclusiv o schimbare viitoare care ar putea crește puterea consolei.

Într-o actualizare a dezvoltatorului privind Xbox Series S, Microsoft Game Dev a confirmat că a făcut o schimbare majoră în consolă care ar trebui să aibă rezultate pozitive pentru jocuri în viitor. În viitor, dezvoltatorii de jocuri vor avea acces la „sute de  suplimentGBari de memorie” pentru jocurile care rulează pe Xbox Series S în comparație cu anterioară.

Ceea ce nu este clar este exact câtă memorie a eliberat Microsoft pentru ca dezvoltatorii de jocuri să o utilizeze pe Xbox Series S. Dezvoltatorii vor folosi cu siguranță fiecare mega care le este disponibil pentru a-și îmbunătăți jocurile pentru jucătorii Xbox Series S.

Aceasta înseamnă că jocurile de pe Xbox Series S, atâta timp cât dezvoltatorii și-au făcut timp să se adapteze la memoria suplimentară disponibilă, ar trebui să fie îmbunătățite față de ceea ce ar fi fost înainte. Asta nu înseamnă că se va întâmpla imediat, deoarece dezvoltatorii au nevoie de timp pentru a se adapta și nu înseamnă că schimbările vor fi substanțiale. Dar ar putea însemna că imaginile Xbox Series S vor fi îmbunătățite în general în multe jocuri.

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos, trimite formularul si vei primi pe mail premiul.

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos, trimite formularul si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Genoa vs Cittadella fotbal 4 decembrie 2022 Serie B
04.12.2022 16:00

Ponturi FC Arges vs Rapid fotbal 4 decembrie 2022 Superliga
04.12.2022 19:00

Ponturi Anglia vs Senegal fotbal 4 decembrie 2022 Campionatul Mondial
04.12.2022 21:00

Biletele Zilei

Biletul fotbal W.C.2022 MRS – Vineri 02 Decembrie - Cota 2.24 – Castig potential 336 RON

Biletul zilei fotbal TUDOR – Vineri 02 Decembrie 2022 – Cota 2.08 – Castig potential 832 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Vineri 02 Decembrie 2022 – Cota 2.02 – Castig potential 604 RON

Ghicește Scorul pentru Meciurile Zilei CM 2022!