Inchide

Un nou update pentru varianta multiplayer a titlului The Last Of Us

Adaugat: septembrie 27, 2021
Actualizat: septembrie 27, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Dezvoltator Naughty Dog a confirmat că își dezvoltă în continuare spin-off-ul multiplayer independent pentru The Last of Us. Dezvoltatorul plănuia, de asemenea, să dezvolte un mod multiplayer pentru The Last of Us Part II, dar l-a pus în așteptare în 2019 pentru a se concentra pe ambițioasa ramură a campaniei. Naughty Dog a promis că va readuce modul multiplayer după ce a livrat jocul principal, ceea ce înseamnă că o echipă lucrează la el din vara anului 2020. Diverse listări de locuri de muncă au sugerat că spin-off-ul TLoU multiplayer este următorul joc al lui Naughty Dog. Unele dintre listele de locuri de muncă au menționat, de asemenea, că va exista o economie în joc, indicând că ar putea exista o lume deschisă sau o lume-hub în care să exploreze și să facă achiziții. Cu toate acestea, Naughty Dog nu a menționat în mod explicit că aceste locuri de muncă sunt pentru spin-off-ul The Last of Us.

Deocamdată, nu se știe când va fi lansat jocul multiplayer pentru The Last of Us. Se pare că că încă este devreme, dar proiectul este destul de ambițios.În plus, Naughty Dog lucrează în prezent la alte jocuri, dar nu există informații despre ceea ce ar putea fi acestea. Dezvoltatorul a spus anterior că are o schiță pentru povestea The Last of Us 3, dar în prezent nu lucrează la asta. S-a raportat, de asemenea, că un remake al The Last of Us este în curs de dezvoltare pentru PlayStation 5, care ar putea fi centrul principal al studioului. Având în vedere că Naughty Dog tinde să-și ia timpul, poate trece ceva timp până când fanii vor vedea următorul joc adecvat la scară largă din studio.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 05 Decembrie – ITALIA Serie A
05.12.2021 21:45

Ponturi RC Celta de Vigo-Valencia CF fotbal 05-decembrie-2021 La Liga
05.12.2021 22:00

Ponturi Aston Villa vs Leicester fotbal 5 decembrie 2021 Premier League
05.12.2021 18:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.84 – Castig potential 851 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 05 Decembrie - Cota 2.39 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor