Inchide

Un nou update introdus în Among Us!

Adaugat: aprilie 28, 2021
Actualizat: aprilie 28, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Dezvoltatorul Innersloth a introdus, odată cu noul update, noi culori pentru colegii de echipă și un ecran de întâlnire modificat care vine în următoarea actualizare pentru Among Us. Innersloth a lansat recent actualizarea Airship, care a adăugat harta Airship, modificările funcției de chat în joc și multe altele. Cu toate acestea, dezvoltatorul a enumerat planurile viitoare pentru următoarea actualizare mare într-un tweet la scurt timp după lansare. De asemenea, a lansat plușuri oficiale ale colegilor de echipaj din joc în cele 12 culori originale care ar putea fi alese. Dirijabilul s-a dovedit a fi o provocare atât pentru colegii de echipaj, cât și pentru impostori, datorită dimensiunii și opțiunilor prezente în noua hartă. Popularul streamer Pokimane a spus recent că harta este mult prea mare pentru a verifica în mod corespunzător alți colegi de echipaj pentru indicii Impostor. Adăugarea mai multor membri ai echipajului care se alătură pilotului poate remedia sau exacerba această problemă, deoarece mai mulți colegi de echipaj înseamnă mai multe șanse pentru Imposter să se ascundă sau să alunece.

 

Într-o postare pe blog pe pagina itners.io, noua actualizare a fost detaliată. Acesta va modifica ecranul întâlnirii și va adăuga șase culori noi pentru colegii de echipaj. Innersloth spune că culorile vor fi dezvăluite în luna mai, dar îi asigură pe fani că vrea să se asigure că jucătorii daltonici pot distinge în mod corespunzător culorile colegilor de echipaj. În prezent lucrează la o soluție pentru a ne îndepărta de identificarea culorilor în viitor. De asemenea, în actualizare vine un nou ecran de întâlnire. Această modificare trebuie să se potrivească creșterii dimensiunilor lobby-ului de la 10 la 15 jucători. Noul ecran va avea, de asemenea, o nouă introducere pentru întâlniri, pentru a sublinia cine numește întâlnirile și cine a murit între runde.

Tipserii recomanda:  Final Fantasty 14 primește o nouă extensie

În plus, Among Us va avea un nou stil de artă. Innersloth spune că stilul nu va diferi drastic de stilul original, dar va arăta mai curat și va face animarea mai ușoară pe backend. Postul mai spune că Innersloth adaugă o pagină generală pentru actualizări și remedieri de erori, împreună cu actualizări la site-ul său și la sistemul de raportare a erorilor. Deși Innersloth este încă un studio independent, creditul trebuie să fie acordat dezvoltatorilor pentru a veni cu soluții pentru creșterea producției, în timp ce simplifică și munca. Dacă conținutul actualizării Airship este ceva de urmat, dezvoltatorul are mult mai multe planuri pentru Among Us. Cu toate acestea, care sunt aceste planuri, Innersloth nu le va dezvălui până când nu vor fi gata.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi FCSB vs Universitatea Craiova fotbal 19 mai 2021 Liga 1
19.05.2021 21:30

Ponturi Gael Monfils-Lloyd George Harris tenis 18-mai-2021 ATP Lyon
18.05.2021

Ponturi Hermannstadt vs FC Arges fotbal 19 mai 2021 Liga 1
19.05.2021 18:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 17 Mai – Cota 2.57 – Castig potential 771 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 486 RON

CLICK ȘI AI 100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE
LA NETBET
>>

100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE >>