Inchide

Un nou update în jocul Cyberpunk 2077!

Adaugat: aprilie 15, 2021
Actualizat: aprilie 15, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

CD Projekt Red a lansat Hotfix 1.21 pentru Cyberpunk 2077, patch-ul concentrându-se în primul rând pe erori care ar putea opri progresul în numeroasele misiuni nepolizate ale RPG-ului. Studioul polonez continuă, de asemenea, să curețe problemele generale de stabilitate și de joc, care au persistat de la lansarea sombră a produsului în decembrie 2020, în ciuda numeroaselor întârzieri și a dezvoltării crizei de studio. CEO-ul comun al CD Projekt Red, Adam Kicinski, a explicat recent mentalitatea lui și a studioului pentru dezvoltarea post-lansare, afirmând că nu există planuri de a abandona Cyberpunk 2077 în curând. Reputația dezvoltatorului și editorului CD Projekt a fost grav afectată de starea jocului la lansare, până la punctul în care Sony l-a eliminat din PlayStation Store la scurt timp după lansare. Rămâne indisponibil pentru proprietarii PS4 sau PS5, deși este încă în vânzare pentru PC, Xbox și Stadia. În ciuda câtorva actualizări, jocul nu funcționează bine pe modelele mai vechi de PC și Xbox – ediția Xbox One este uneori considerată imposibil de jucat.

 

Notele oficiale de patch-uri Cyberpunk 2077 pentru Hotfix 1.21 identifică remedierile pentru mai multe misiuni principale, precum Spray Paint, Big in Japan, Play It Safe, Down on the Street, Riders on the Storm, Killing in the Name, Burning Desire / Night Moves, și Pierderea religiei mele / Sacrum Profanum. Pentru unele dintre aceste misiuni bug-uri, există mai multe remedieri pentru fiecare misiune, ca în cazul Big in Japan sau Down on the Street (fiecare dintre ele având probleme și mai grave abordate în patch-urile anterioare). Unele dintre aceste bug-uri au fost potențial de rupere a jocului, cum ar fi una din Play It Safe care întunecă ecranul la conectarea la punctul de acces. Alții au fost mai puțin (imediat) critici, cum ar fi unul din Down on the Street care ar putea determina Oda să se prăbușească în mașina jucătorului dacă ar fi parcată într-un loc greșit.

Tipserii recomanda:  Final Fantasty 14 primește o nouă extensie

 

Remediile pentru misiunile secundare vizează un sortiment de concerte, infracțiuni raportate, observații cibernetice și activități suspectate de criminalitate organizată. Problemele generale rezolvate includ imposibilitatea de a urca scările din apă, NCPD care apar în spatele unui jucător dacă comit o crimă pe acoperiș și holocall-urile de la Mitch care se blochează și repetă dacă sunt întrerupte. Din punct de vedere cosmetic, CD Projekt s-a ocupat de lucruri precum o interfață de scanare aglomerată, apariția lui Johnny Silverhand în unele misiuni și probleme de decupare cu hainele NPC. Sperăm că modificările de gestionare a memoriei ar trebui să conducă la mai puține blocări. Cyberpunk 2077 a fost lăsat într-o stare dură chiar și după patch-ul 1.2, oamenii încă documentând picături de framerate, texturile neîncărcându-se și NPC-urile brusc poziționate în T. Rămâne de văzut dacă problemele de performanță au fost rezolvate într-un anumit grad. În orice caz, ar trebui să apară multe alte patch-uri în cursul anului 2021, inclusiv o actualizare „de ultimă generație” pentru proprietarii PS5 și Xbox Series X / S, care a fost amânată până la sfârșitul anului 2021.

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Manchester United-Fulham 18-mai-2021 Premier League
18.05.2021 20:00

Ponturi FCSB vs Universitatea Craiova fotbal 19 mai 2021 Liga 1
19.05.2021 21:30

Ponturi Gael Monfils-Lloyd George Harris tenis 18-mai-2021 ATP Lyon
18.05.2021

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 17 Mai – Cota 2.57 – Castig potential 771 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 486 RON

CLICK ȘI AI 100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE
LA NETBET
>>

100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE >>